pobierz plik w całości
Ja oglądam i mi się podoba. Taka mała powtórka Liczę też że przed premierą pojawi się jakieś genialne promo z jakich słynie ten serial
Macie jakieś teorie co do zniknięcia Petera? Ja nie miałbym nic przeciwko gdyby się okazało, że jego teraźniejsza wersja grzęzła w znanej nam przyszłości. Ewentualnie jest jakiś Peter, ale nie dość że nikt go nie pamięta to jeszcze on nie wie kim był wcześniej. Jednak znając Fringe odpowiedź będzie zaskakująca
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Muszę gdzieś o tym napisać Powyższe zdjęcie pochodzi z planu 19 odcinka i ja się nim już jaram i już teraz chcę zobaczyć co takiego wymyślili tym razem. Postarzona Nina na wózku i jakaś młoda blondynka "coś robi", a skoro to Fringe można snuć teorie Pierwsza ta która mi najmniej odpowiada to freak of the week i jakieś urządzenie odmładzające Olivie i postarzające Ninę. Bardziej mi się podoba gdybanie że odcinek będzie miał miejsce w przyszłości, w właściwej linii czasu, a to kobieta na zdjęciu to córka Petera i naszej Olivii. To właśnie ona jest najważniejsza i dla niej stara linia czasowa została wymazana by Peter miał dziecko z właściwą Olivią. Tylko co ona robi z tą ręką? Niby coś pokazuje, a może używa jakiś mocy która odziedziczyła po matce? Najlepiej by było jakby nic z moich przewidywań się nie sprawdziło, a ostatecznie żebyśmy zostali mocno zaskoczeni.
Ona po prostu używa siły Jedi. Siłą umysłu odmładza Ninę, a wszystko po to, żeby potajemnie przedostać się świata obcych, który Walter i Bell zaprogramowali w latach 60-tych. Peter nie ma oczywiście pojęcia, co się dzieje, bo wymazano go już ze wszystkich światów, nawet tych alternatywnych, a on wciąż. To ci dopiero numer, co nie? Poza tym dałbym rękę odciąć, że ten Broyles z alternatywnego świata został zamordowany, ale co mi tam. Przecież to jest telewizja. Można tutaj przywracać do życia każdego, kogo się tylko chce. Tyle mam do powiedzenia o tym sezonie.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p