Imię : Benjamin Miles
Nazwisko : Franklin
Skazany za : Szmuglowanie whisky
Wyrok : 8 lat pozbawienia wolności
C-Note jest przedstawicielem czarnej rasy w Fox River. Jednak nie trzyma tylko z czarnymi, trzyma z tymi, którzy czegoś potrzebują. On może załatwić w więzieniu wszystko i właśnie on pomaga Michaelowi w jego planie tzn. dostarcza mu lek który podwyża poziom cukru, by lekarka myślała, że jest cukrzykiem. Dołącza się do Brygady Robotniczej i ucieczki w zamian za trzymanie języka za zębami. Nie jest on groźym przestępcą, do Fox River trafił wyrzucony dyscyplinarnie z wojska za próbę doniesienia o nadużyciach przełożonego, któremu szmuglował Whisky. Często dzwoni do żony, którą okłamuje że nadal siedzi w wojsku i niedługo wróci do domu, wysyła jej kartki z Iraq-u. Nie chce by dowiedziała się gdzie naprawdę przebywa, bo boi się tego, że gdy pozna prawdę odejdzie od niego
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez Jack, łącznie edytowano 3 razy
Tak jakoś ta postać, dla mnie raz zdecydowanie optymistyczna i uprzejma dla całej ekipy, a czasami chcąca nawet rozdeptac cały plan Micheal. Wiadomo było od początku, że Socfield probował wcielić plan tylko dla Linc'a. A C-Note czasami zachowywał się jakby tylko Scofieldowi zależało na wyprowadzeniu grupy bez Burrowsa.
Postać raczej pozytywna jak dla mnie ale czasami denerwująca. Oczywiście pomaga głównemu bohaterowi ale nie ma zbyt wielkiego udziału w ucieczce i równie dobrze by było jak by w ogóle nie brał udziału w ucieczce.
Ostatnio edytowano 22 lut 2007, o 17:31 przez kocur121286, łącznie edytowano 1 raz
Dobry człowiek który został oszukany w Iraku na wojnie. Tak własnie kończą ci, którzy poświęcili sie wojsku i po wywaleniu nie mają żadnego wykształcenia i bardzo trudno im trudno o legalną dobrzepłatną pracę...
No fakt do więzienia poszedł bo nie mógł znaleźć innej pracy i wpadł ... ale całkiem fajny z niego koleś. Tyle że wplątał rodzinkę w całą ucieczke i się troche ... pogmatwało.
Jedna z postaci, które najbardziej lubię... Przesympatyczny człowiek... Kocha swoją rodzinę... I podobnie jak Linc i Michael przez kraj ma zniszczone życie...
C-Note stał się jedną z moich ulubionych postaci jak dołączył do PI. miał jako taki wkład w ucieczkę, w końcu załatwił ten odbarwiacz, wygrał kasiorę w karty (fakt, że nic nie dała, ale jednak to zrobił) a przy załatwianiu odbarwiacza zaryzykował życiem pobijając tamtego kolesia. gdyby nie powiodła się ucieczka, to on i Tweener najprawdopodniej zginęliby
A ja go nie lubię. Wydał Micheala, jest zbyt pewny siebie, a na dodatek nie umie się powiesić. Chociaż po odcinku 2x19 widać, że może zaważyj o losach Mahona.
Ulubiony serial: Black Books, VeronicaMars
dodano 10 mar 2007, o 12:36
Ja go bardzo cenię. Pokazuje, że jest w stanie zrobić dla rodziny wszystko. Jest tak zdesperowany w walce o ich dobro. Samo ukrywanie prawdy o uwięzieniu wiele znaczy, nie chciał ich ranić. Niewiele mu zostało do końa kary, a mimo to wolał uciec, żeby zobaczyć ich jak najszybciej. Dla mnie to oznaka bezgranicznej miłości i za to go cenię.
Od początku nawet za nim przepadałam,wydawał się w porządku ale gdy na "siłę" wepchnął się do ekipy PI,stracił moją sympatię.Teraz na nowo próbuję zrozumieć tę postać i znów po lubić.Można powiedzieć że (tak jak pisze Dudi) zaczął robić coś dla ekipy...
Jak feniks z popiołu wstanę Odrodzę się By wnieść w twoje życie zamęt...... http://zibi.blogabet.com/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p