Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Oficjalne promo 4 sezonu Genialne, narobiło mi tylko jeszcze większy apetyt i już się nie mogę doczekać. Nie wiem, jak wytzrymam jeszcze te półtora miesiąca...
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Jak widzę Waltera i Jessiego razem w strojach do gotowania to już nie mogę wytrzymać. Umrę, naprawdę umrę do tego 17 lipca...
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Ja właśnie skończyłem oglądać 3 sezon Breaking Bad i nie mogę się doczekać kolejnego. Dobrze, że zaczyna się niebawem. Przynajmniej bo obejrzeniu ostatniego odcinka nie będę musiał czekać tak długo Ogólnie serial jest rewelacyjny. Zainteresował mnie bardzo, oglądało się codziennie po jednym odcinku na dobranoc a teraz pozostanie pustka bez tych dwóch wariatów. Dobrze, że tylko do 17 lipca.
Oglądane: Dr House, Dexter, Spartacus, Gra o tron, Ekipa, Oz, Gotowe na wszystko, Chirurdzy, The Killing, The Walking Dead, Breaking Bad, Obejrzane zakończone:The Wire, Deadwood, Six Feet Under, Prison Break, 'Allo 'Allo!, The Pacific, Band of Brothers, Lost, Heroes, Twin Peaks, Elfen Lied, Death Note, Xena, Hercules, Carnivale Rozpoczęte odrzucone:Supernatural, Przyjaciele, Flash Forward, Rodzina Soprano, Battlestar Galactica, Mad Men, Fringe, V: Goście, Hoży doktorzy
Mógłby ktoś z moderatorów utworzyć temat dla Sezonu nr 4? Dzisiaj (17-18.07.2011) odbyła się premiera 1 odcinka 4 sezonu, napisy polskie są już dostępne i przed chwilą sam obejrzałem odcinek, a nie mogę go skomentować, bo nie mogę założyć wątku. Z góry dzięki.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Twórca "Breaking Bad" Vince Gilligan ujawnił w rozmowie z The New York Times, że piąty sezon serialu - obecnie emitowany jest czwarty - będzie ostatnim. Ten show nigdy nie miał mieć otwartego zakończenia - stwierdził Gilligan. Jako twórcy musi go doprowadzić do końca, zakończyć to co zaczęliśmy. Aktor Bryan Cranston dodał: Możemy manipulować czasem - chociaż mamy już za sobą cztery lata serialu, to tylko rok historii. Walterowi White postawiono diagnozę, że ma tylko dwa lata życia. Będziemy się tego trzymać i nie wyobrażam sobie, że nie umrze do końca serialu. Chociaż niekoniecznie na raka płuc.
Hmm, troszkę nam tu twórca zaspoilerował w tej wypowiedzi. Walter ma umrzeć w ostatnim sezonie...hmm.
Oglądane: Dr House, Dexter, Spartacus, Gra o tron, Ekipa, Oz, Gotowe na wszystko, Chirurdzy, The Killing, The Walking Dead, Breaking Bad, Obejrzane zakończone:The Wire, Deadwood, Six Feet Under, Prison Break, 'Allo 'Allo!, The Pacific, Band of Brothers, Lost, Heroes, Twin Peaks, Elfen Lied, Death Note, Xena, Hercules, Carnivale Rozpoczęte odrzucone:Supernatural, Przyjaciele, Flash Forward, Rodzina Soprano, Battlestar Galactica, Mad Men, Fringe, V: Goście, Hoży doktorzy
Wcale mnie to nie dziwi bo tez o tym myślałem. To by było najodpowiedniejsze zakończenie jego historii np. umiera sam, opuszczony przez rodzinę w jakimś moteliku... albo przyczynia się do śmierci wszystkich których kochał i strzela sobie w łeb.... albo po prostu przechodząc przez ulice potrąca go samochód Możliwości jest wiele, ale na pewno czeka nas mocne zakończenie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p