pobierz plik w całościAllison Mack miejsce urodzenia: Preez, Niemcy
data urodzenia: 1982-07-29
Filmografia: 2001-2003: Smallville: Chloe Chronicles jako Chloe Sullivan
2001: Ten okropny rok! (My Horrible Year!) jako Nik Faulkner
2000: Ich trzech i dziewczyny (Opposite Sex) jako Kate
1997: Hiller and Diller jako Brooke
1997: Kochanie, zmniejszyliśmy siebie (Honey, We Shrunk Ourselves) jako Jenny Szalinski
1996: Zakazane wspomnienia (Stolen Memories: Secrets From the Rose Garden) jako Katie
1996: Sztuka pielęgnacji róż (Care and Handling of Roses, The) jako Bess Townsend
1996: Anielska misja (Unlikely Angel) jako Sarah Bartilson
1995: Tato, anioł i ja (Dad, the Angel & Me) jako Andrea
1994: Kłopoty ze zgredami (No Dessert Dad, Til You Mow the Lawn) jako Monica Cochran
1994: Obóz marzeń (Camp Nowhere) jako Heather
1993: Zemsta matki (A Mother's Revenge) jako Wendy Sanders
1993: Nocna straż III (Night Eyes Three) jako Natalie
1992: Prywatna sprawa (Private Matter, A) jako Terri Finkbine
1992: Message from Holly, A jako Ida
1991: Perfect Bride, The jako mała Stephanie
1991: Zamienione przy urodzeniu (Switched at Birth) jako Normia Twigg
1991: Living a Lie
1989: Akademia Policyjna 6: Operacja Chaos (Police Academy 6: City Under Siege) jako dziewczynka
1989: Wiem, że na imię mam Steven (I Know My First Name Is Steven) jako Nettie
aktor (gościnnie):
2001: Kate Brasher jako Georgia
2001: Nightmare Room, The jako Charlotte
1999-2002: Powrót do Providence (Providence) jako dobra koleżanka
1996-2006: Siódme niebo (7th Heaven) jako Nicole
1990-1994: Evening Shade jako Julia
1988-1995: Empty Nest jako Gloria
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez magik, łącznie edytowano 1 raz
dziwne, taka dość obszerna filmografia, a nigdzie jej nie widziałam. może dlatego, że filmy raczej mało znane. Ogólnie bardziej podoba mi się jej rola Chloe, niż rola Kristin.
ja tez wolę Chloe. Choć początkowo wolałam Lanę... Ale to było tylko w pierwszych odcinkach pierwszego sezonu. teraz co do Lany jestem na nie, a dla Chloe jak najbardziej na Tak. I cieszę się, że wreszcie jej kogoś dali [Jimmy :D ]
Witam. Z dziewczyn najbardziej mi się ona podoba. W jednym z sezonów Smallville straszyli że ją uśmiercą. Popełniliby największy błąd i straciliby fana.
Lukasz200784 napisał(a):Witam. Z dziewczyn najbardziej mi się ona podoba. W jednym z sezonów Smallville straszyli że ją uśmiercą. Popełniliby największy błąd i straciliby fana.
właśnie zaczęłam 4 sezon i rzeczywiście na początku byłam prawie pewna że juz po niej ale całe szczęście że przeżyła, bo bez niej serial naprawde dużo by stracił
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p