miejsce urodzenia: Cherry Hill, New Jersey, USA data urodzenia: 1976-02-28 prawdziwe nazwisko: Alison Elizabeth Larter
Gra w serialu Niki Sanders
Ali Larter urodziła się 28-02-1976 w Cherry Hill w New Jersey. Na początku nic nie wskazywało na to, że będzie aktorką. Ali interesowała się modą. W wieku 13 lat zaczęła karierę właśnie w tej dziedzinie. Została modelką. Dostała się do znanej agencji: Ford Modeling Agency. Potem jednak zadecydowała, że będzie studiować w szkole aktorskiej w Los Angeles. Jej pierwszym profesjonalnym wystąpieniem przed kamerą była rola w telewizyjnym serialu "Chicago Sons" w 1997 roku. W 1999 roku Ali wystąpiła w filmie "Varsity Blues". Potem propozycje filmowe spadały na nią jak grzyby po deszczu. Film z jej udziałem "Oszukać przeznaczenie" stał się prawdziwym hitem i wkrótce po premierze zaczęto kręcić jego kontynuację. Rola Claire Rivers przyniosła Ali ogromną popularność na całym świecie! Zagrała u boku Amy Smart. W 1996 roku na imprezie dla magazynu Esquire nadała sobie nowe "imię", a mianowicie "Allegra Coleman".
Filmografia:
aktorzy:
2009: Obsessed jako Lisa Sheridan 2007: Crazy jako Evelyn Garland 2007: Resident Evil: Extinction jako Claire Redfield 2007: Marigold jako Marigold Lexton 2007: Homo Erectus jako Fardart 2006: Heroes jako Niki Sanders 2005: Confess jako Olivia Averill 2005: Zupełnie jak miłość (Lot Like Love, A) jako Gina 2004: Trzeci kierunek (3-Way) jako Isobel Delano 2003: Oszukać przeznaczenie 2 (Final Destination 2) jako Clear Rivers 2001: Jay i Cichy Bob kontratakują (Jay and Silent Bob Strike Back) jako Chrissy 2001: Bandyci (American Outlaws) jako Zerelda 'Zee' Mimms 2001: Legalna blondynka (Legally Blonde) jako Brooke Taylor Windham 2000: Oszukać przeznaczenie (Final Destination) jako Clear Rivers 1999: Dom na Przeklętym Wzgórzu (House on Haunted Hill) jako Sara Wolfe 1999: To mnie kręci (Drive Me Crazy) jako Dulcie 1999: Giving It Up jako Amber 1999: Luz Blues (Varsity Blues) jako Darcy Sears
aktorzy (gościnnie):
1998-2003: Jezioro marzeń (Dawson's Creek) jako Kristy Livingstone 1997-2003: Ja się zastrzelę (Just Shoot Me!) jako Karey Burke (1998) 1997: Chicago Sons jako Angela 1996-2000: A teraz Susan (Suddenly Susan) jako Maddie (1997) 1994-2000: Szpital Dobrej Nadziei (Chicago Hope) jako Samantha (1998)
//Ma w serialu chyba najtrudniejszą rolę, musi pokazać dwuznaczność własnej natury bez pomocy efektów specjalnych. Poza tym niezła z niej laska
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
a mnie "dom na przekletym wzgorzu" sie podobal... podobala mi sie rowniez bardzo pierwsza wrsja filmu pozbawiona obecnej technologii i efektow ale z charakterkiem ...
też tylko w Heroes ją widziałem i bardzo mi się spodobała
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p