Hurley tries to determine what he has to do to save everyone, and who to listen to. Meanwhile, Locke meets Desmond, Richard insists on blowing up the plane, and in another life, a rich and successful Hurley meets a woman from an insane asylum who insists she knows him.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Długo czekałem aż Hurley będzie postacią centryczną i jakby nie patrzeć nie zawiodłem się. Było kilka śmiesznych momentów no i akcji. Najbardziej jednak zdziwiła mnie śmierć Ilany - szok. Niemal tak jak z Artim - ostrzega, że dynamit jest niebezpieczny, a potem ginie Podobał mi się Hurley przywódcą grupy i na końcu spotkanie z Lockem, Ciekawe co z tego wyniknie. Tylko Jina brakuje żeby wszyscy kandydaci byli w jednym miejscu.
ATL dobre - Hugo w końcu zaczyna sobie przypominać, a wyzwalaczem był pocałunek z Libby. Fajnie jest ją znowu zobaczyć. Scena w psychiatryku też niezła i ta łapówka
Odcinek posiadał dwie szokujące sceny - Locke wrzuca Desmonda do studni i Desmond potrąca Locka samochodem. Dwa razy zaniemówiłem. Widać, że to wszystko do czegoś prowadzi.
Haha normalnie mnie rozwaliło ta laska z tym dynamitem. Policjantka, szkolona do ochrony wybranych przez Jacoba i tak od sobie włożyła do torby 4 laski dynamitu niczym nie owinięte, a potem dała na nie butelke z wodą i prawie tą torbą rzuciła na piasek i ka boom - strasznie nie dopracowane
Hugo i jego sieć kurczaków nawet się nie pokwapili o jakieś lepiej wyglądające, dające efekty fotki
Hugo w jednym ze sklepów z kurczakami."dawaj pudełko kurczaków" Ja przyzwyczajony, że mówię nalej jednego jak staje przy barze
Co do wyglądu aktora, ile on może ważyć? 210kg? Taka waga w jego wieku (ile ma 27-29lat) jak będzie stary to padnie przez 40 przez tłuszcz...
Desmond - kurcze jemu bardziej pasuje jednak granik niż ciuchy wyspowe Jemu i Jackowi w graniakach najbardziej do twarzy...
Libby - Oj mieszają jeszcze na koniec serialu Ona w psychiatryku doznała jakiegoś olśnienia ze swojego drugiego życia, którego inni nie doznają, bo sa normalni na umyśle ? Te linie czasowe się zlewają
Jack - OMG ta postać jest doszczętnie zmarnowana Słucha Huga i wierzy w cuda. Gdzie ten Jack z 1 sezonu!!!! ????
Szepty - w końcu sprawa wyjaśniona. Jak widać masa ludzie popełniła błędy i "tkwi" na wyspie jako duchy rozwala mnie ten serial powoli
Jack is back i już widzę maślane oczy Kate Błagam nich tych trójkąta nie zaczynają!!!!
Hello, Jack mi się podobało
Desmond potrąca Locka... Nie wiem czemu to miało służyć? Przeciez Flockiem nie będzie inna linia czasowa, w ogóle szukał ludzi, którzy byli na wyspie w innej strefie czasowej, po co? Heh ciekawie śmiesznie wyszło z tą bmw. Koła ledwie co ruszyły, a piski już było słychać licznik z obrót się nawet nie poniósł tak jak powinien przy piskach tylko na wolnych obrotach to ruszył, ale piski musieli dać
Desmond potrąca Locka... Nie wiem czemu to miało służyć? Przeciez Flockiem nie będzie inna linia czasowa, w ogóle szukał ludzi, którzy byli na wyspie w innej strefie czasowej, po co?
Może Desmondowi nie chodziło o zemstę za wrzucenie do studni tylko chciał żeby Locka dostał wspomnień z innego życia? W wypadku Desa było to widok tonącego Charliego, Libby widziała Huga, a Hugo jak pocałował Libby został zalany wspomnieniami. Może Desmond chciał mu tylko pomóc
A braliście pod uwagę, że Desmond poświęcił się (jak mówił CHarles Wildmore) i zastąpił Jacoba?
Jest też taka opcja. W pierwszym odcinku 6 serii na samym początku było ujęcie wyspy , która wyglądała na zatopioną . Później nastąpił przeskok i pokazano akcję przy szybie gdzie Juliette miała zdetonować bombę ale ta bomba nie wybuchła. Biorąc pod uwagę , że po incydencie z tej stacji wszystko na dole zostało zabetonowane z powodu silnej emisji pola elektromagnetycznego Desmond będzie jedyną osobą zdolną wrócić do tego szybu by zdetonować bombę (która prawdopodobnie wciąż tam będzie po przeniesieniu się z przeszłości do teraźniejszości razem z Juliette) z racji tego , że tylko on będzie w stanie nie doznac uszczerbku z powodu pola elektromagnetycznego . Wybuch prawdopodobnie zatopi całą wyspę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p