pobierz plik w całości
Clark przebierze się za Green Arrowa, by zmylić lois, żeby nie myślała, ze Ollie to green Arrow. Ona go pocałuje, by upewnic się, ze to nie jej chłopak, pocąłunek spodoba się obojgu, Lois powie, ze to nie moze być oliver, bo całuje stokroc lepiej, a Clark zacznie zdawac sobie sprawę, ze czuję do lois cos więcej.
Fotki z odcinka
podoba mi się, jak na tych fotach Oliverowi gaśnie uśmiech i w końcu jego mina mowi "WTF?? Nie tak sie umawialiśmy Clark!"hehe będzie ciekawie:)
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez Beti, łącznie edytowano 3 razy
Sciągnołem obejrzałem i jak już wcześniej pisałem niezły jest motyw z rozmową na drugi dzień po pocałunku Lois z Clarkiem "Green Arrow". I mina Lois. Świetny motyw.
Sceny Clois rewelacyjne:D Ta scena w stodole, jak Lois świruje, ze chyba się zakochała i jak mówi, ze tamten mógłby być nawet z Marsa( czy może Kryptonu?;) ) i mimo to nie miałby to dla niej wiekszego znaczenia.
Mina Clarka po pocałunku była udana
najlepsza ich scena to ta koncowa:) Te "hmm", które Clarkciągle robił były super , hehe Taki dumny z siebie był:D I Chloe była śmieszna "isn't that romantic??" i "Who does that??"lol
Chloe była swietna w tym odicnku i ostatnia scena Chloe/Jimmy byla urocza:)
Ta cała sprawa z Laną, która wciąz kocha Clarka dziwna. Nagle jej sie przypomniało. Nie podobała mi się Lana w tym docinku, sama ukrywała przed Clarkiem ciąże i domaga sie od niego by wyjawił jej swój sekret.
Świetny odcinek, najlepszy w sezonie i jeden z lepszych w serialu. Motyw z Lindą bardzo fajny, pewnie jeszcze wróći. Walka Chloe/Linda genialna. Lana wie, że Clark nie jest w 100% normalny, zacznie szukać.
Clark przebrany z Olivera i pocałunek z Lois - genialne, po prostu genialne. I ta mina Clark'a po pocałunku. Opowiadanie Lois, mina Chloe i Clark'a.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p