When human remains are discovered in the world’s largest chocolate bar, a “sweet” event for a candymaker quickly turns bitter. As eccentric chocolate factory owner Jimmy Walpert deals with the tragedy, the team soon discovers that the victim was a mysterious character whose past is full of secrets, lies and love affairs. Meanwhile, Cam struggles with her daughter’s decision to attend a university that fails to meet her high standards, and Hodgins asks Angela to arrange a party to announce her not-so-secret pregnancy.
Ogłoszenie przez Angele, że jest w ciąży wyszło śmiesznie. Jak wszyscy udawali zaskoczenie i co chwila Sweets z Nigelem popijali Sama sprawa nawet ciekawa - zwłoki w czekoladzie. Ale mi narobili ochoty na coś słodkiego I jeszcze mordercą okazał się ten inżynierek. Obstawiałem właściciela i na szczęście się pomyliłem. Średnie sceny między Bones i Boothem. Szkoda tez że Hannah się nie pojawiła, a tylko bylo o niej wspominane. Nigel i te jego ciekawostki dobry jest
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Fajny odcinek z czekoladą chociaż na początku jak zobaczyłam tą wielką tabliczkę... aż żal było patrzeć, jak ją piłują, żeby znaleźć w środku zwłoki Nigel-Murray jest świetny ciekawostki o czekoladzie po prostu super chociaż jak się dowiedziałam (to chyba akurat nie on powiedział ), że dopuszczają w czekoladzie zawarte części owadów, odechciało mi się czekolady ciekawe, czy to prawda Nie ogarniam motywu z córką Cam... to znaczy może scenarzyści po prostu stwierdzili, że powinna się od czasu do czasu pojawiać, ale jeżeli to było jednorazowe i nie będzie kolejnego nawiązania do wyboru uczelni, będzie dość dziwnie Ogłoszenie Hodginsa świetne tylko troszeczkę przesadzili z reakcją biedny Hodgins, tak liczył na to, że to będzie jego wielkie ogłoszenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p