When Meredith and Lexie's father, Thatcher, returns to the hospital with a failed liver, it's up to Meredith to save his life. Meanwhile, Izzie empathizes with a patient riddled with tumors, as Mark, annoyed with Cristina's competitive zeal, tricks her into assisting on an unusual surgery.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
-Mogę być hardkorowa w czymkolwiek zechcesz - Yang -Prostytuujesz się za operację? - Owen
Alex/Izzie - motyw niedźwiedź/jeleń był też niezły. Dobrze, że wyprowadzają się z tej przyczepki Torres/Szef - bardzo się cieszę, że wraca do SGH. Szef tylko na nią czekał ... Mer/Lexie - rozumiem L. za to, że tak się tym przejęła. Też bym tak zrobił gdybym był w takiej sytuacji. W pewnym momencie stwierdziłem, że Meredith za bardzo uniosła się dumą. Końcowa scena bardzo dobra na zakończenie odcinka
Mer sie uniosła dumą? Czemu? Przecież nic ich nie łączyło poza grupą krwii. Ja sie nie dziwie, że sie zastanawiała i nie zdziwiłym się gdyby tego nie zrobiła. Ale poświęciła się dla siostry. Niektóre teksty Mer były genialne. Np.
'Is he dead?' 'Zrobiłam, co miałam zrobić. Zaoferowałam pomoc. Matka Teresa byłaby dumna.'
Callie wraca do szpitala.
Cristina była niezła; najlepsza operacja ever.
Genialny motyw u Alexa i Izzie z niedźwiedziem. Alex był genialny - na początku krzyk, a potem kleszcz. Ciesze sie, że wyprowadzają się z tej przyczepy.
Chris napisał(a):Mer sie uniosła dumą? Czemu? Przecież nic ich nie łączyło poza grupą krwii. Ja sie nie dziwie, że sie zastanawiała i nie zdziwiłym się gdyby tego nie zrobiła. Ale poświęciła się dla siostry.
Może nie dumą, ale czasami zachowywała się gdyby naprawdę chciała, żeby ojciec umarł. Tak nie zachowuje się lekarz... Z jednej strony ją rozumiem bo nigdy go nie znała a on obwiniał ją za śmierć swojej żony, ale z drugiej jednak się cieszę, że to zrobiła. Gdybym ja był w takiej sytuacji to też bym tak zrobił, nawet dla obcego, ciężko chorego dziecka. Każdy ma inny pogląd na tego typu sprawy
Ja bym się nie poświęcił, tak już nawiązując do waszej rozmowy. Nie zrobiłbym tego ani dla niego, ani dla dziecka.
Teraz co do odcinka, był mega śmiechowy. Alex i jego krzyk najlepszy oczywiście, niedźwiedź i kleszcz. lol Potem zresztą Izz też zobaczyła "Jelenia". Cristina i prostytucja za operację. Ogólnie Cristina, wypas, uwielbiam ją, zawsze i wszędzie. Mer i jej obojętne teksty. Mark i operacja penisowa, no i znowu Cristina pompująca prącie moszną. Torrez, też dobra akcja, oczywiście mam na myśli końcową z szefem który się robi nie fajny. Lexie leżąca na przewodzie Mer.
PS: wcześniej zapomniałem, Izz ślicznie wygląda z tymi włosami.
tlen.exe napisał(a):Ja bym się nie poświęcił, tak już nawiązując do waszej rozmowy. Nie zrobiłbym tego ani dla niego, ani dla dziecka.
To ja jestem w takim razie dziwny Noszę w portfelu bloczek, że w razie śmierci mogą moje organy porozdawać i mniej więcej co 2 miesiące oddaje krew Zastanawiam się jeszcze nad tym, żeby oddać szpik kostny.
Jak już jesteśmy w tym temacie to ja jak będe mógł to też zrobie sobie taki bloczek jak Tristan ma, żeby po śmierci 'rozdali' moje organy. Krew z chęcią bym oddał, ale nie moge jeszcze. A co do oddawania organów (typu nerka, czy jak w tym przypadku wątroba) to musiałbym się zastanowić.. No ale jeżeli potem nie miałbym żadnych problemów zdrowotnych to nie widze przeszkód.
A żeby nie było OT (chociaż w sumie go nie ma, bo to dotyczy samego odcinka) to dopowiem jeszcze, że podobał mi się tekst Bailey o utracie stażystów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p