D'Anna holds President Roslin and other Colonials hostage in order to draw out the Final Five from the Colonial fleet. Col. Tigh believes he has the solution to end the standoff.
Specjalnie nie czytałem spojlerów żeby odcinek wypadł jak najlepiej i tak właśnie było. Do końca nie było wiadome co się stanie z czwórką cylonów. Myślałem, że jeden z nich zginie, ale nie dość że wszyscy przeżyli to jeszcze ludzie weszli w sojusz z nimi i resztą cylonów. Najbardziej mnie jednak zdziwiło, że dotarli do Ziemi, a jak by tego było mało wylądowali na niej. Jednak to co zobaczyli nie jest wielkim zaskoczeniem. Z początku obawiałem się, że będą to obecne czasy, albo dinozaury, a tutaj dostaliśmy holocaust nuklearny. Tylko czy aby na pewno nikt nie przeżył? No bo skąd Kara miała Vipera i ktoś to musiał zaplanować. Oj narobiło się pytań, a odpowiedzi pojawią się dopiero w styczniu... Mnie zastanawia jak ludzie będą próbowali tam żyć. I czy jest promieniowanie bo licznik wydał jakieś odgłosy, ale ja się na tym nie znam I kto do cholery jest ostatnim cylonem?!
Jak to dobrze, że w międzyczasie pojawi się Caprica
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Byłem pewien, że w tym odcinku poznamy ostatniego cylona no i że do Ziemi dotrą dopiero w ostatnim odcinku, wieć tu mnie zaskoczyli Hmm piątego cylona nie ma we flocie? Dziwne, Caprica wcześniej mówiła, że jest cała piątka. Może ostatni w momencie gdy D'Anna mówiła był u cylonów? Co by zwiększało szanse Baltara na to, że jest cylonem albo może Helo? Niestety trzeba czekać dłuuugo na odpowiedzi Z Ziemią wybrali chyba najprostsze rozwiązanie bo gdyby były tam czasy obecne to zupełnie bez sensu by to było. Czy wogóle oni tam zostaną?
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Z Tory jaki się kozak nagle zrobił: już nie przyjmuję od ciebie rozkazów. Mogła się jeszcze napompować... Zajebiście zrobili to jak Lee grozi D'annie zabiciem Thiga, Tyrola i Andersona. Hmm, faaajnie, pogodzili się i jest ładnie pięknie, jak dzieci w piaskownicy... Nadal nie wiadomo kto jest ostatnim CYlonem. ;] Dotarli na ziemię, ale z tego co widać, to tam jakaś demolka była.
Bardzo dobry odcinek. Podobała mi się akcja z "Final Four". Myślałem, że Saul rzeczywiście poświęci życie dla dobra całej floty, ale z drugiej strony wiedziałem, że do tego nie dojdzie.
Diana wróciła do dawnej formy i znowu gra taką wredną sukę. Wolałem jej niedawne wcielenie po "związku" z Gaiusem.
Sama końcówka masakruje. To co ujrzel na Ziemi na pewno obniżyło morale do 0. Pytanie tylko, czy to aby na pewno Ziemia?
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p