Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Extra odcinek 'Hay Dad' poprostu mnie rozwalilo Arthur jednak nie ma takiego pieknego zycia rodzinnego jak to sie wydawalo Dexterowi, szkoda mi ich ! Zona i corka mogly pozwolic Dexterowi go zabic A ta scena byla zawalista jak Dexter sciaga pasek, zarzuca go na szyje Arthurowi i go ciagnie po domu I pozniej jeszcze ten noz nono, to sie nazywa Dexter Ciekawy jestem co teraz zrobi Arthur rodzinie i czy bedzie chcial dopasc Dexa. Tylko czekac na nastepny odcinek !!
Ten serial to jedna wielka patologia! Niby wszystko ładnie pięknie, a każdy ma jakieś sekrety - mniejsze lub większe. Rodzinka Trinitego jednak nie taka szczęśliwa - córka się puszcza i jest zamykana na kłódkę w pokoju, syn bity przez ojca, a matka o wszystkim wie, ale nic nie robi. Sceny to ukazujące genialne. Chociaż mećzy mnie to podszywanie się Dextera pod Kyla to akcja w domu Artura jak go dusił świetna. Ciekawe czy zna on prawdziwe oblicze Dexa i to wszystko to jedna wielka gra. To byłoby coś.
Rita z sąsiadem - można się tego było domyśleć po ostatnim odcinku. Najśmieszniejsze jest to że Masuka o tym wie, ciekawe jak poinformuję Dexa
Christin córką Trinitego?! Największe zaskoczenie serii. I trochę to naciągane. Oby było na to jakeś dobre wytłumaczenie.
Sceny Angel/Maria fajne.
Szopa Dexera bezpieczna, trochę szkoda że nikt nie zauważył niczego podejrzanego.
Właśnie obejrzałam ten odcinek i jakoś mnie nie zaskoczyli tym, że ta cała dziennikarka jest córką Arthura.
Sceny w domu Trinity były mistrzowskie. Jak go ciąnął w stronę kuchni i mu powiedział, że dawno powinien był go zabić. W ogóle cała rodzinka...co za patologia....
Rita mnie denerwuje... A ten wątek Rita/sąsiad...flaki z olejem.
Angel/Maria też mnie już nudzi, nie obchodzą mnie w sumie wątki miłosne w Dexterze...ja oglądam dla Dextera.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p