Claire is having difficulty adjusting to College when a mysterious death puts her back in the spotlight. Hiro and Ando continue their quest to help people and go so much as to advertise themselves,Angela fears Nathan will discover his true identity,Matt just wants to settle down and raise his son and not worry about unexpected visitors.Meanwhile; Peter is using his ability for good and a mysterious carnival clan led by Samuel arrives in town.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Mimo że to nie to samo co kiedyś nadal dobrze się ogląda, chociaż wolałbym jednogodzinną premierę.
Nowe przygody Claire nudne jak zwykle - przygody na studiach nudne, tajemnicze morderstw nie ciekawe, a nowa lokatorka głupia. Teraz będzie jeszcze nudniej jak zacznie zadawać pytania o moce Claire.
Sceny z Hiro natomiast mi się podobały. Jaki on przedsiębiorczy, razem z Ando ma własną firmę I do tego wrócił do podróżowania w czasie, a teraz jeszcze zacznie zmieniać przeszłość.
Robert Knepper w roli Samuela wypadł świetnie, tak jak reszta jego gangu. Babka od tatuaży jest intrygująca, dziadek podróżujący w czasie też, jednak nie umywają się do faceta od noży. Jego walka z Peterem świetna, więcej ich.
Noah chcę odkupić swoje życie - nuda. Jakoś nie podoba mi się ten motyw. Wolę jakoś ratowanie świata, ale do tego też dojdziemy zapewne Oczywiście jak sprawa kompasu zostanie wyjaśniona.
Tracy odwiedzająca Noaha w szpitalu - świetna scena Albo ta jak okazuje się że Piter i Noah mają prawie to samo w lodówce
Co było najlepsze w odcinku? Z pewnością Matt i Sylar oraz Matt i Silar. Mam nadziej że ten wątek będzie pokazywany w każdym odcinku.
No cóż zobaczymy jak rozwinie się ostatni sezon. Ba patrząc na oglądalność nie wierzę że powstanie jeszcze jeden.
Mi się Herosi nie widzą już za bardzo od jakiegoś czasu. Matt ma niezłe filmy, no i nie czyta w myślach. Jeszcze się okaże, że to on W Sylara się zamieni a nie Nathan, albo lepiej, będzie ich dwóch Yhh, do tej pory jeszcze wątki Claire mnie interesowały trochę, ale na tych studiach to już bardzo kiepsko jest. Scena gdy Hiro i Ando ratowali kota dobra ale ogólnie nie przepadam za nimi.
Liczyłem, że Tracy będzie się mścić przez dłuższy czas a tu nic z tego, no ale ten wątek z zepsutym kompasem i tym jakimś gangiem chyba będzie najciekawszy w tym sezonie. Koleś z nożami niezły, reszta tych złych już nie. Peter wqrza mnie jak zawsze, już tak ma(czy może ja mam ) Po co ja to oglądam w ogóle
No zobaczymy jak będzie, mam nadzieje, że to ostatni sezon bo więcej już nie zniosę, a nie lubię zostawiać rozpoczętych seriali( przynajmniej gdy wytrzymałem chociaż ze 2 sezony)
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Zdecydowanie bardzie podobał mi się drugi odcinek niż pierwszy. Pierwsze to było głównie jakieś gadanie. Potem pojawia się facet z nożami i walczy z z Tracy a następnie z Peterem. T-Bag, czy jak mu ta naprawdę na imię. Nie trawie gościa, ale muszę przyznać, że radzi sobie i nawet mnie nie odrzuca na jego widok w Herosach. Co do Hiro i Ando to ich uwielbiam (zresztą jak bym mógł ich nie kochać). Claire to jedna z moich ulubionych postaci i mam nadzieje, że będzie się coś działo z nią w roli głównej, chodzi mi o jej krew. Na razie to mamy taki ostatnio sezon Jeziora Marzeń, ale jest przyjemnie. I fajnie, że pozbyli się Danko bo mi działał na nerwy. Sailar w głowie Matta - podoba mi się.
Serial mógłby być lepszy ale ogólnie sezon zapowiada się ciekawie. Szkoda, że nie ma już Firmy, że teraz to nawet nie wiadomo do czego to wszystko zmierza, jaki jest cel. Mam nadzieje, że jednak będzie dobrze.
Chyba rozumiem dlaczego Amerykanie woleli wybrać coś innego a nie Heroes'ów. Najgorszy wynik w historii i to na odcinku rozpoczynającym sezon. Jakoś dziwnie mi się oglądało, niczym mnie nie zaskoczono w tych dwóch odcinkach. Matt mnie wkurza najbardziej, a za nim jest zaraz Hiro. Najciekawszy wątek to chyba tego całego Samuela. Jestem ciekawy jak się to rozwinie a mam nadzieję, że będzie ciekawie. Claire też sobie dawała rade Dobrze było zobaczyć, że koleżanką ze studiów jest Mia z Californication
Serial powrócił w lepszej jakości niż 3 sezon. Jest kilka nowych postaci, i jedna potężna już widać to na początku sezonu, a jest nią Robert Knepper (serialowy T-Bag z "Prison Break'a). Gra podobnie jak w serialu tzn. taki luźny styl, lekko "gejowaty", ale ma moce, nie jedną. Z tego co widać to potrafi przesuwać przedmioty i za pomocą "patyka z tuszem" rysować na ciele(kolejnej nowe aktorki) porter ludzi.
Peter pracuje znowu jako ratownik medyczny. W pełni wykorzystuje swoje moce (niestety jednak absorbuje tylko 1 ja kw 3 sezonie) Obecna moc: "ogromna moc i szybkość" Nathan w ciele Sylara... jak narazie aktor pokazał, że potrafi zagrać różne role, ale w serialu nie pasuje zbyt, bo mieszają się osobowości i Sylar się "uwalnia".
Matt ma rodzine i szło mu dobrze dopuki nie zaczął nawiedzać go Sylar, który pojawia się kiedy chce i miesza mu w głowie...
Samuel - nowa, potężna i inteligenta postać. Jest liderem w innej grupie herosów, który "kompletuje" dryżune, że tak powiem Namawiał Hiro do dołączenie do niego, ale narazie Hiro się nie dał. W końcówce odcinka 2 widać jakie kolejne portrety namalował na ciele Lidii(nie wiem czy dobrze imie napisałem:) ) jest to wg. mnie Peter, Sylar i Claire bądź Tracy, tak Tracy żyje Jak widać potrafi się regenerować z wody.
Hiro i Ando założyli "spółke" pomoc heroesa wydali na nią mlny z firmy i żadnych zgłoszeń i zysków (no 1 mała dziewczynka prosiła o pomoc z kotem na dachu) tak głupie i śmieszne jak brzmi. Przesuwałem jak tylko się pojawiali...
Noah Benett działa sam. Prawie nie zginął naszczęście Peter był na miejscu w piorunującym tempie Myśle, że teraz będzie znowu One of ass, one of them z Tracy Denko is dead...
To tyle jeśli chodzi o początek sezonu 4. Lepszy początek niż ogólnie 3 sezon. Nie ma co narazie oczekiwać jakichś kokosów, ale jak pojawiły się nowe postacie i Sylar zaczyna się buntować to będzie się coś działo
U mnie na razie bez większych emocji. Oglądam bo oglądam ale nie sądzę żeby ten serial powrócił do formy z 1 i 2 sezonu. Mam nadzieję że skończy się na tym sezonie i nie będą już męczyć kota
Ej, fuck, co wy opowiadacie w ogóle? Początek sezonu był bardzo fajny. Peter nie wkurza. Za to Nate wkurza jak jasna cholera. Hiro i Ando niby lubię ale mnie irytują. Samuel dobry był, będzie fajna postać, nożownik też. Coś nie wierzę że Noah się odmienił... A mamuśka Pierelli jak zwykle mataczy szmata jedna. Matt Parkman śmiechowy facet jest zazdrosny o żone do której wrócił po jej zdradzie? : D Ten gość jest na prawdę żałosny. Cóż mogę jeszcze powiedzieć, no chyba tylko o Claire, fajna akcja z tym samobójstwem, ciekawe czemu ona to zrobiła, i jak to było z tym listem. No i oczywiście na tej uczelni jej poprzednia współlokatorka jak i ta co jest teraz, pogięte na wszystkie strony, jedna zapatrzona w siebie samobójczyni, a druga wariatka. Czyli ogólnie odcinek był fajny bo się sporo działo, to co że niektóre rzeczy były nudne, ale jednak jest jakaś akcja.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p