3x09 - Everything is Broken
Post edytowany: dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo.
Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
2010
Masakra na końcu dopełniła jego występ - na wizji zabił prezentera i wygłosił swoje orędzie! "Zjem was wszystkich po tym jak zjem wasze dzieci". Będzie się działo! Ja już nie mogę się doczekać jak zacznie szaleć.
Zabawna scena jak Sookie robi Billowi wyrzuty, że nie robią niczego jak normalna para
Bill dowiedział się czegoś o Sookie i nic nie powiedział. Znowu trzeba czekać. Fajnie też, że Hadley się pojawiła wraz z synem. Oby szybko powróciła. Russel mógłby ją złapać
jak nie wiedział o jakiego Kevina chodzi i kim jest ta babka
Jednak już reszta słąba. Strasznie mnie Crystal irytowała i nic sie nie wyjaśniło z jej udziałem w całej tej sprawie.
Nerwy mu puściły i ładnie go załatwił . Biedak się długo nie pozbiera, ale też oznacza to zemstę. I mam nadzieje, że Tommy zginie bo jego zachowania mnie wkurza. W stosunku do Arlene, Hoyta i Sama zachowuje się jak totalny dupek i jeszcze próbuje wyrwac Jessice.
Ta z Hoytem była słodka jak mu w końcu puściły nerwy i wyśmiał Summer

Chris napisał(a):Ale zaczynam podejrzewać kim jest Jesus

Ale zapulsował 

Czesiek_PL napisał(a):Bo to, że Jason miał strzelbę z drewnianymi nabojami trochę mnie dziwi.
Raven napisał(a):Hoyt - burak.
fajna scena z Hadley i jej synem, który niestety jest taki jak Sook
Tommy też mógłby się trzymać z daleka, wkurzał mnie w tym odc z tą gołą blondyna
Ulubiony serial:
GoT / Fringe / Mad Men
gadu:
3343371
Przesłuchanie Erica było świetne. Tak samo jego sceny z Pam, uwielbiam tą dwójkę! 

Powiedzcie w końcu kim jest Sookie!!! 
Fajnie pobił tego wilkołaka. 
Szkoda, ale fajnie, że to Jason go zastrzelił.
Dziwna sprawa z Crystal...
Ulubiony serial:
Dexter, Breaking Bad, SoA
gadu:
2027073
Hehe, sama nie wierzyła w to robi, ale do akcji wkroczył urodzony aktor - Eric. 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości