pobierz plik w całości
Determined to win the annual Stars Hollow 24-hour dance marathon, Lorelai (Lauren Graham) forces Rory (Alexis Bledel) to be her partner. While everyone in town dances around them, Rory and Jess (Milo Ventimiglia) can't seem to stop arguing with each other, a fact that is not lost on Dean (Jared Padalecki). Meanwhile, Lane (Keiko Agena) and Paris (Liza Weil) are both surprised when the boys they like drop by to see them.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Po raz pierwszy w tym serialu podobała mi się postawa Deana, że zareagował jakoś, że się postawił Rory i nawet na nią nakrzyczał i z nią zerwał (!) i w końcu podobało mi się to, że odszedł poza tym scena Jess-Rory na moście była cute, chociaż nic wielkiego i nowego nie zostało tam powiedziane Ale najlepszy to jednak był Kirk i ta jego rundka zwycięzcy
o tak Kirk świetny
Lorelai też, gdyby wygrała to pewnie by rundkę zrobiła no to postawa Deana mi się spodobała też, ale efekt to mi bez różnicy, Rory/ktokolwiek czy nikt, co za różnica, to nie jest powód dla którego oglądałem kiedtkolwiek ten serial no ale Jessa nie znoszę, że też nikt w mieście mu nic nie zrobił, nie powiedział, powinien minimum jakieś roboty społeczne robic za to jego zachowanie
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Arrow napisał(a):no ale Jessa nie znoszę, że też nikt w mieście mu nic nie zrobił, nie powiedział, powinien minimum jakieś roboty społeczne robic za to jego zachowanie
Potrafił być irytujący, to fakt, ale taki jego urok ja go takiego niegrzecznego i zbuntowanego uwielbiam a jeśli para Jess-Rory ma w serialu znaczyć więcej Jessa a mniej Deana to dla mnie bomba
O bosh głupi Jess, że też w zamian za takie zachowanie dostaje Rory w prezencie No ale Dean miał rację, Rory nie zasługiwała na to, aby z nim być.
Co do samego maratonu, to nigdy nie rozumiałam tej amerykańaskiej tradycji sterczenia na parkiecie przez 24 godzny i doprowadzania się do zawału serca... No ale Kirk na końcu był świetny, i w ogóle ta rywalizaja jego i Lor była super
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p