The decomposed skeleton of a young woman is found in a shopping cart, but due to an aging disease she is reconstructed by Angela as an 80-year-old woman. Booth and Brennan investigate and are led to a former caretaker of the victim, but their lead is shaky and they have trouble finding out who would want to kill such an innocent young woman. Meanwhile, Max Keenan, Brennan's father, reappears with information from her past. Also, Hodgins and Angela walk down the aisle, but everything doesn't go as planned.
Premiera: 16 maj 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ale końcówka. Ta, już widze jak Bones sie pobiera z Booth'em na ślubie Angeli. Ucieczka była niezła. Chciałbym mieć taki ślub, lol. Ale ogólnie odcinek kiepski (no cóż ja już sie nie moge niczego dobrego po fianałch sezonó Bones spodziewać, więc... ). Matka zabiła córkę, która była chora... z miłości. Dobrze, że Bones to zrozumiała. Zach w Iraku? Nie, tylko nie to.
Wracajac do kwestii finałów sezonów... W trakcie było tyle świetnych odcinków nadających się na finał sezonu, a oni tu strzelają z takim fabularnym badziwiem (pod względem sprawy, ofc).
A mi się podobało . Angela i Hodgins nie wzięli ślubu, ale i tak uważam to za pozytywne zakończenie, bo przecież nie doszło do niego tylko przez jakiś "drobiazg". Btw, fakt zostania mężatką przez przeskoczenie przez miotłę jest absurdalny .
Bones pięknie wyglądała na ślubie . Na pewno nie wezmą ślubu z Boothem, ale świadomość, że oboje o tym pomyśleli póki co mi wystarcza. Jakby się teraz pobrali, nie miałoby to kompletnie sensu. No ale jakiś tam cliffhanger jest
Zack chyba odejdzie na dobre
Sprawa nie była jakaś rewelacyjna, ale nawiązywała do relacji między Temperance i jej matki. Końcówka uratowała ten finał sezonu.
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Rozczarowałem się po finale sezonu oczekiwałem czegoś więcej. Sprawa była taka sobie liczyłem ze wydarzy się coś podczas śluby. I niestety nie wydarzyło się. Nawet ślub Chociaż Angela i Hodgins uciekli razem Szkoda że ojciec Bones został aresztowany bo teraz trzeba liczyć że ucieknie z więzienie. Biedny Zack jedzie do Iraku. Będzie mi go brakować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p