A mało to kobiet? Prawie zawsze jakaś jest, w tym odcinku też była przecież
zgadzam się całkowicie:) warto dodać, że raz bajeruje je Sam a raz Dean:P
szkoda tylko, że nie ma jakiejś na stale:)
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
ariena napisał(a): warto dodać, że raz bajeruje je Sam a raz Dean:P
a tam, w porównaniu z bajerą Deana to Sam przegrywa w przedbiegach, skutecznie udało mu się zbajerować "tylko" dwie, za to Dean jak tylko się co ładniejsza panna trafi to już do niej startuje
Świetny był ten odcinek;] Na poczatku caly czas nie moglam ze smiechu....najbardziej zabily mnie disneyland i papier,kamien nozyce:P ale na koncu to byłam bliska łez strasznie mi bylo szkoda Sama ze musial ja zabic i nie wydaje mi sie ze te lzy byly sztuczne.....wzruszyła mnie tez ta jedna lza Deana i jego wzdrygniecie na strzal....
You know the world can see us,in a way that's different than who we are.
ja tam uwazam ze faceci tez czasem lubią sobie obejzec taki odcinek (miomo ze sie nie przyznają), chociaz musze sie przyznać ze tego odcinka akurat nie oglądałam ale to nie moja wina (nie bede wskazywała palcem czyja )
odcinek the best... owszem były rozbrajace sceny Winchesterów kamień papier nożyce... ale moment kiedy Sam wziął broń i poszedł do Madison i kiedy Dean uronił łze poprostu mnie rozbroił samej jedna łezka mi poleciała... biedny ten Sammy...
jedna scena łóżkowa na jeden sezon w pierwszym Dean z Cassy z Route 666 a w drugim Sam z Medison... za to są wyjątkowe i nadają serialowi pewnego charakteru...
Odcinek bardzo fajny i chyba pierwszy raz pojawił się wilkołak. Oczywiście szkoda Madison, że nie udało się jej odczarować.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Odcinek mi sie podobał, ale wg mnie był troszkę sztuczny. Sammy az tak sie zaangazowal przez jedna noc?! I w dodatku te morze łez wylanych na koniec odcinka.
Ten odcinek jakoś nie przypadł mi do gustu. Cała sprawa z tymi wilkami, że jak zabiją źródło to wyleczą zarażonego itp. Taka zabawa w kotka i myszkę. Co do samej końcówki, to uważam, że nie mieli wyjścia. Jedynym logicznym rozwiązaniem tej sytuacji była eliminacja i tak też się stało.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Srednio... Jakoś od początku nie byłem zwolennikiem pary Madison & Sam. Ja tam jestem za tym, żeby Sammy odwiedził Sarę. Co, już o niej zapomniał? Tak szybko? A iby był taki zauroczony... Ogólnie odcinek mnie nieco wynudził, ale końcówka rzeczywiście była mocna. Sammy stanął przed trudnym wyborem, no i pociągnął za spust. Co prawda ta scena nie była pokazana, ale nie wyobrażam sobie żeby mogło być inaczej...
Papier, kamień, nożyce były dobre! Załatwili chłopaki sprawę po męsku! Nie ma co!
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Podobał mi sie ten odcinek. Śmieszne było jak zakochany Sammi probował poderwać dziewczyne . A wilkołak był mało straszny , tu sie nie postarali Jednak im dalej tym smutniej, Sam sie naprawde zaangażował , poczuł coś do Madison czego nie czuł od dawna (? ). Madison tez było szkoda , bo to nie jej wina , że stała sie wilkołakiem, a nawet o tym nie wiedziała. Samą końcówką można sie wzruszyć , nawet Dean poczuł cierpienie Sama. Myśle, że pociągnął za spust, nie było przecież innego wyjścia, a szkoda.
Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p