The Ivy League institution so sought after by Blair Waldorf and the others will once again take center stage. Who will get in? Rumour has it that not all of manhattens elite will be togther when they reach their collage years!
Spoiler:
WHICH OF OUR FAVORITE UPPER EAST SIDERS ARE GOING TO BE ATTENDING YALE IN THE FALL? — It’s that stressful time of year when Constance Billard and St. Jude’s students find out who is and isn’t worthy of early admission to Yale University. Serena (Blake Lively) bonds with her new Shakespeare teacher, Rachel (guest star Laura Breckenridge), who has no clue the wrath she is about to suffer after giving Blair (Leighton Meester) the first B of her prep school career. Chuck (Ed Westwick) pairs up with an unlikely ally in his war with Jack (guest star Desmond Harrington) over Bass Industries. Nate (Chace Crawford) and Vanessa (Jessica Szohr) spend a romantic evening at the opera. Taylor Momsen, Kelly Rutherford and Matthew Settle also star. Janice Cooke directed the episode written by Joshua Safran.
Premiera - 20 stycznia 2009
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
atlantyd123 napisał(a):Ciekawy serial o tej pory wdziałem tylko sezon drugi, chyba cofnę się by zobaczyć co było w pierwszym sezonie i jak to się zaczęło Ciekawie będzie
Koniecznie musisz się cofnąć do pierwszego sezonu
damn you smell good like home and you make a exellent coffee.
Bardzo możliwe...i wygląda na to, że Serena będzie w dobrych układach z tą babka, a Blair jak zwykle będzie musiała się napracować, żeby zawalczyć o Yale...
Bardzo przeciętny odcinek. Trochę dreszczyku podczas sceny w operowej toalecie i kochana scena kiedy Chuck mówi Lily, że chce się wprowadzic do nich z powrotem. A oprócz tego pustka... Kolejna wojna Blair też już jest nudna.
I would say ‘get a room,’ but yours is right above mine. Please try to remember that.
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Odcinek był w sumie ok L/R <33 cieszę się ich szczęściem! Chuck w końcu jest u mnie znowu na '+' (obicie twarzy Jacka, yay! należało mu się to już wcześniej) B. jak zawsze jest bitchy, ale teraz chyba trochę przesadziła ... i znowu będzie kolejna wojna, hmm ... S/D znowu odwieczne problemy i odrzucanie połączeń ... ja tego NIE ROZUMIEM! przecież oni nie są spokrewnieni i nie dziedziczą tego samego DNA więc w czym jest znowu problem - dlaczego jak już się zaczyna układać to muszą ich znowu jakoś odseparować od siebie ... V/N dobrze, że przynajmniej w tym związku się układa i ja im w ogóle życzę jak najlepiej i mam nadzieję, że chociaż tutaj się nic nie popsuje!
Haha, najlepszy w odcinku był jednak Erick i te jego teksty po niemiecku: 'Der Holle Rache Kocht In Meinem Herzen'! to było cudowne i Rufus czytający 'Opera For Dummies'
damn you smell good like home and you make a exellent coffee.
alkalines napisał(a):Haha, najlepszy w odcinku był jednak Erick i te jego teksty po niemiecku: 'Der Holle Rache Kocht In Meinem Herzen'! to było cudowne i Rufus czytający 'Opera For Dummies'
kocham moment w którym okazuje się, że oni wcale nie idą na Zaczarowany FletD
A mi się bardzo podobał odcinek. GG wraca do formy chyba. Blair mnie wkurza już z tym, że ciągle musi wygrywać i koniecznie musi iść na Yale... Nauczycielka fajna, będzie coś między nią a Danem. Ciekawe jak sie dalej rozwiną związki D/S i L/R. Chuck sie wprowadza, nice. Jack wyjeżdża, dobrze bo już go miałem dość. chce więcej (co sie w przypadku gg rzadko zdarza).
fajny odcinek. Chuck był w nim taki soł słit tylko nie pasuje mi znowu ta zemsta Blair, blablabla,nuda. a czuje ze nauczycielki nie polubie. no i Eric był tez fajny w tym odcinku, fakt.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p