Neal gets closer to finding out the truth about Kate's death.
----------------------- Finał był dobry, ale nie powiem że niesamowity. Nie podobała mi się końcówka - jak niby udało się okraść Adlera? Kto pomagał Nealowi? I czy on naprawdę nie wiedział o co chodzi czy to może on zaaranżował? Szkoda tylko, że pogorszyły się teraz stosunki z Peterem. Ciesze się z powrotu Alex. Ładny nam trójkącik się teraz zrobił. Sara jest fajna, ale i tak bardziej lubię Alex. Włamywanie się do łodzi świetne! Więcej takich spektakularnych akcji poproszę. Mozzie i jego teoria z klonami Hitlera - padłem jak o tym usłyszałem. I jeszcze jak Peter o tym wspomniał na łodzi Kolacja u El też fajna. No i sceny w furgonetce Na S03 czekam bo to bardzo dobry serial jest.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Świetny finał! Cholera, a już się cieszyłam jak się pocałowali z Alex! Ich przecież łączy niesamowita więź, porozumienie, którego nikt nie podzieli, oni są sobie wręcz przeznaczeni! Ech...
ZWŁASZCZA patrząc na końcówkę. Bo to pewnie ona za tym stoi. MOC!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p