The Great Dragon is finally free and, full of rage, attacks Camelot with pitiless intensity. The castle is crumbling and Arthur's men cannot hold out much longer. Only a Dragonlord can kill a dragon and Uther wiped them all out years ago – or did he? Gaius admits one such man could still be alive and in hiding. The last Dragonlord is the key to Merlin's own past as well as the future of Camelot, but will Arthur and Merlin find Balinor in time to save the kingdom and can they persuade him to return to Camelot to save his enemy, Uther?
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Lekkie rozczarowanie bo zabrakło mocnego cliffhangera na koniec. Ale odcinek i tak super. Zagłada Camelotu świetnie zrealizowana, aż miło się oglądało zniszczony zamek i ataki smoka Fajnie że wpleciono w to historię Merlina i na krótko spotkaliśmy jego ojca. I wiemy, że Merlin jest teraz ostatnim władcą smoków tzn smoka Oczywiście cała zasługa za jego pokonanie idzie dla Artura, ciekawe jak bardzo się zdziwi gdy smok powróci. Szkoda że nie pokazano Morgany...
W sumie mnie nie zaskoczyli, sprawa z ojcem przewidywalna, już z trailera wiedziałem że to będzie ojciec Merlina. Rzeczywiście zabrakło cliffhangera. Chciałbym, żeby Uther zginął...
Hehe, dobre Artur mówi, że pojedzie sam szukać Balinora a potem do Merlina, przygotuj nasze konie Po tym sezonie wychodzi, że to Merlin jest zły bo staje zawsze po stronie tyrana Walka ze smokiem fajnie zrobiona, choć krótkie sceny, bałem się, że gorzej im wyjdzie( jak np z bazyliszkiem w 1 sezonie). I przez tego smoka serial u mnie wiele zyskał.
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Ja sie nie zgadze z tym ze ten sezon byl gorszy od 1. Poprzednie dwa odcinki byly chyba najlepsze w caly Merlinie Co do finalu to liczylem troche na cos innegro.. ale nie bylo zle
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Bardzo dobry sezon. Oglądałem ciągiem odcinek po odcinku. Czekałem aż sezon się skończy i na napisy do wszystkich odcinków od fachowców z grupy Hatak. I kiedy w ferie świąteczne miałem czas, nadrobiłem zaległy sezon Merlina. A był on co najmniej tak samo bardzo dobry jak pierwszy. Świetny magiczny klimat, genialna relacja między postaciami Artura i Merlina, niesamowity finał z bardzo dobrze zrobionym smoczkiem. Moim zdaniem niczego tu nie zabrakło, humoru było pełno, zabawnych scen też, walki, turniejów rycerskich, magii było w sam raz. Teraz spokojnie czekam na sezon trzeci...
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p