Fiona ponders the morality of getting involved with a high-school crush who's now married; Frank pulls out all the stops in an effort to stay in the good graces of his meal ticket, Dottie; and Harry's health issues leave Debbie obsessing over death. Meanwhile, Kevin considers buying the Alibi; Lip takes a meeting with an Army officer to see about getting Ian into West Point; Jody asks for Frank's permission to marry Karen.
Data emisji: 22.01.12
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Cudny odcinek. Frank, jego przygody w tym odcinku to po prostu magia. Planowanie ślubu, "pożyczenie" pierścionka od Jody'ego, odrzucenie nowego serca dla Dottie, ostatni seks, zabranie telewizora i na końcu zabranie skrzynki z pieniędzmi z kościoła. Geniusz! Fiona i flirtowanie z Craigiem...a później ten brzydki i niezręczny seks w samochodzie. No i telefon do Steve'a, który jak widać, był bardzo zajęty. Ciekawe, czy jeszcze go pokażą w serialu. Motyw ze znalezieniem torebki był dobry w przeciwieństwie do zachowania jej właścicielki w momencie próby oddania jej kasy. Lip oczywiście został odrzucony przez Karen...nie wiem, po co on "to" jeszcze robi z nią. Debbie i obsesja śmierci. Kevin i pomysł na wykupienie baru, ciekawe jak to dalej się potoczy. Czuję, że będzie miał spore problemy na początku.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Plan Frank niestety nie wypalił tak jak tego oczekiwał. Dottie się ocknęła i zdecydowała, że nie odda mu całego majątku. Ale dwa kafle i telewizor LED jest. Z tym, że nie poinformował Dottie o tym, że znalazło się dla niej serce - przęgięcie. Ale cóż to przecież Frank, no i Shameless.
Podobały mi się przygody Fiony w tym odcinku. Flirtowanie z kolegą liceum, znalezienie torebki. I jedno i drugie niefajnie wyszło. Seks w samochodzie - hahahaha. Co do torebki no to może jednak nie było tak źle, cała rodzinka się najadła syto i jeszcze co nieco zostało. Fi, jak zobaczyla, że kobieta która zgubiła torebkę wcale nie jest bogata, wręcz przeciwnie, postanowiła oddać to co zabrała. Niestety pani okazała się bardzo niemiła, więc nie dostała swojej kaski - i dobrze. Uwielbiam Fionę.
I znów szkoda mi Lipa. Co ta Karen w ogóle wyrabia?
Debs i jej fioł na punkcie śmierci.
Kevin chce zostać właścicielem baru. Hmm, jakoś śrenio mnie ten wątek interesuje...
Odcinek zdecydowanie należał do Fiony i Franka. Reszta jakoś w tle...
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Odcinek świetny jak zawsze ale po obejrzeniu jakaś taka smutna się zrobiłam. Frak i jego zaloty do Dottie, planowanie ślubu wszystko to robione z myślą o kasie, jak to on. Nawet posunął się do - chyba można tak to nazwać - morderstwa, odrzucając serce do przeszczepu. Przykre. Choć podobało mi się co jak zapewniał ją, że o niej nie zapomni i te wszystkie obietnice, które jej złożył. Ciekawe czy jakiejkolwiek faktycznie dotrzyma. Skończył znajomość z Dottie seksem, który ją zabił i zabierając jej kasę i telewizor, zapłatę za ostatnią przyjemność. No a już ostatnia scena w kościele to mnie dobiła. Zastanawiam się czy jest coś do czego Frank nie byłby w stanie się posunąć, żeby zdobyć pieniądze. Fiona miała wielkie nadzieje i się bardzo zawiodła. Znów przykro. Szkoda, przy tym wszystkim z czym musi sobie radzić, mogłaby chociaż czasem dostać trochę dobrego seksu... No i akcja z kasą w torebce też bardzo dobra. Ona się zdobyła na to żeby ją zwrócić, a tu tak paskudnie została objechana... Steve widać ułożył już sobie życie na nowo po swojemu na bogato i z rozmachem. Ciekawe czy go jeszcze zobaczymy, czy może wróci do Fiony czy jednak zdecyduje, że woli życie w luksusie. Lip - mam nadzieję, że się w końcu chłopak opamięta, zwłaszcza teraz kiedy Karen się zaręczyła. Zasługuje na trochę więcej niż bycie tylko seks-kumplem... Z Kevinem przeczuwam kłopoty, a raczej z 'jego' barem. Ciekawe co z tego będzie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p