Having completed their deal with Tuco in the junkyard, Walt and Jesse realize just how crazy and violent he can be. Jesse is convinced that he has seen Tuco's black SUV going up and down his street. Walt puts it down to paranoia - until he sees a black SUV parked just down the block from his house. Jesse's solution is to shoot Tuco before he kills them but Walt has a better idea using ricin. Panic sets in however when they think Tuco is killing his associates. Hank reviews the security surveillance footage of the warehouse break-in without realizing it's Walt and Jesse. Skyler tells Hank about Marie's shoplifting and gets a surprising reaction.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ja lubię Marie za tą jej dziwność Hank natomiast trochę mnie denerwuję jednak miał w tym odcnku kilka mistrzowskich scen np. jak pocieszał Skylar albo jak naśmiewał się ze skoku Waltera i ze śmierci Gonzo Dziwi mnie tylko, że nawet przez myśl mu nie przeszło, że Walt może być zamieszany w produkcję metaamfetaminy
Uwielbiam jak Walt i Jessie razem bawią się w chemii. Świetne wprowadzenie Walta o historii trucizny, a potem scena z jej wyrabianiem. Tylko chyba nie będą mieli szansy jej użyć. Tuco ich porwał, a to się chyba dla niego dobrze nie skończy
Biedna Skaylar pozostaje na bocznym torze i czuje się opuszczona. Ciekawe czy znajdzie tą kasę. W sumie to sam nie wiem czy chciałbym zobaczyć jak zareaguje gdy pozna historię Waltera i czym się teraz zajmuję.
No i duet W&J ma problem. Tuco na nich zapolował i niewiadomo co z nimi zrobi. Śmierć Gonzo dosyć śmieszna . Walt za to pod wpływem stresu niezbyt mądrze chowa pieniadze , do otwartego pudełka i jeszcze bron do tego . Zawsze kiedy grzebie w tych pieniadzach , czuje , jakby zaraz miała wyskoczyć Skyler lub Walter Jr. . No i ciekawe jak zatrują Tuco , a Marie mnie przeraża .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p