Sam and Dean investigate an Connecticut inn run by a single mother where mysterious deaths are taking place. They find evidence of voodoo, and try to figure out who is causing the chaos.
Data emisji: 18.01.2007
----
historyjka taka średniawa jak dla mnie, pijany Sam - :hah: Mała Conchita jak zawsze świetna, pierwszy raz ją widziałam poza 4400.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
aha jeszcze taka ciekawostka - chłopaki mieszkali w pokoju numer 237 - taki sam numer miał pamiętny pokój z "Lśnienia" nie wiem czy ktoś oglądał w piątek
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
no odcinek średni, za wiele to nie wyjaśniał. Ale końcówka fajna (lubie jak cos się nie kończy totalnym happy-endem) btw.
w jaki dzień tygodnia leci nowy odcinek?
Klimatyczny byl ten odcinek za zadne skraby nie chcial bym w tym domu sie na noc zatrzymac.. Brr
No i jak zwykle swietny tekst Deana na koniec: Ona mogla byc twoja
jak dla mnie odcinek super... hotel był bajeczny... numer pokoju napewno był nawiązaniem do Lśnienia i kapitalnego Jacka N., ale teksty Deana do Sama w tym odcinku przebiły wszystkie inne ... poprostu the best...!!!!!
Pijany Sam , teksty Deana o lalkach i po wyjechaniu Susan genialne . A co odcinka to był taki sobie, klimatyczny, ale nic bardzo ciekawego się w nim nie działo.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Druga roli Conchity - całkiem niezła jak na taki epizodzik. Niespodziewałem się, że jest duchem, myślałem, że jest normalnym człowiekiem. Pijany Sam - bomba
Niewiedza nie hańbi, większość poczytuje ją za szczęście.
Osobiście jakoś Voodoo nigdy mnie nie przerażało i tym razem było tak samo. Odcinek jednak uważam za dobry. Niczym specjalnym się nie wyróżnił ale mam świadomość, że nie każdy będzie na rewelacyjnym poziomie. Sam z całą pewnością ma zadatki na dobrego alkoholika.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Jednak takie stare lalki mają w sobie coś przerażającego. Często używany motyw w filmach. Klimacik tego odcinka był kapitalny. Zbrodnie w hotelu i lalki odwzorowujące dokładnie te zbrodnie. Nie pomyślałem, ze ta Maggie jest wymyślona. Byłem przekonany, że to prawdziwe rodzeństwo...
Końcówka mocna. Maggie dopięła swego - została w hotelu ze swoją siostrą na zawsze...
Widzieć Sama pijanego - niezastąpione. Wcześniej jeszcze ta scena kiedy Dean wkręca Sama w bawienie się lalkami. Nawiasem mówiąc to nie pierwszy raz wzięli ich za gejów. Coś w tym musi być.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Mocny odcinek , bardzo mi sie podobał. Po pierwsze nie znosze lalek! zmora z dzieciństwa, 'laleczka Chucky' itd. , mają w sobie coś przerażającego i wogóle wszystkie były takie straszne . Myślałem , że Meggy jest prawdziwa , ale pozniej sie okazało ze to duch. Fajna historia z tym odtwarzaniem śmierci przez lalki. A bracia Winchester znów smiechowi , Dean nieżle pojechał Sama z tymi lalkami . Sam nieżle sie napruł , no i bracia geje ... a jednak Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p