pobierz plik w całości
W obławie zaczyna pomagać agent Alex Mahone, dowiaduje się on, że mózgiem ucieczki jest Michael i stara się poznać jego życie. Zaczyna się interesować tatuażem Michaela, dochodzi do wniosku, że znajduje się na nim plan ucieczki.
Więźniowie wciąż uciekają. Gdy udaje im się zdobyć samochód dowiadują się, że Michael ma również plan B i trzyma jakieś rzeczy w przechowalni. Bellick dowiaduje się, że Michael wynajął przechowalnię w miejscu do którego pradopodobnie zmierzają, jedzie tam wraz z ekipą poszukiwawczą. Okazuje się, że przechowalnia jest pusta.
Tymcazsem Michael, Lincoln, Sucre, Abruzzi i C-Note biorą z innego magazynu szpadle i z grobu wykopują ukryte przez Michaela rzeczy. Mahone'owie udaje się dojsć do tego, że miejscem zapisanym na tatuażu Michaela jest grób i jedzie tam.
T-Bag kradnie wczasowiczom przenośną lodówkę i wkłada do niej swoja ucietą rękę. Następnie udaje się do weterynarza i grożąc mu zmusza go, aby mu ją przyszył.
Veronica dowiaduje się od Terrence'a, że jest on więźniem w domu. Gdy chce zadzwonić na policję tamten wyciąga broń i grozi jej. Mimo wszystko ona dzwoni na policję. Na miejsce przyjeżdząją agenci i zabijają ją.
Przebranym więźniom udaje się uciec przed Mahone'em i wmieszać w tłum. Tymczasem tamten dochodzi do wniosku, że dzięki tatuażowi Michaela uda mu się przewidzieć jego kroki i złapać go.
Czyżby FBI szło tokiem myślenia Michaela? Po tatuażach? A może on się przygotował i na taką sposobność i będzie ich wkręcał dalej?
T-Bag u weterynarza przyszywa rękę No nie mogę, on jest boski
Nawet nie udało im się złapać do tej pory wariata na rowerze, ach ta praca policji
Sara żyje.. uff, chociaż domyśliłam się, że jej nie uśmiercą
Veronicę za to killneli Szkoda, doszła już do prawdy, a przynajmniej jej części.. i ten cały dom Steadmana, to dopiero świry, co to wykombinowali, żeby człowieka trzymać w takiej "puszce" otwieranej tylko od zewnątrz.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 14 sie 2007, o 03:45 przez Nikola, łącznie edytowano 2 razy
A nie poirytowało Cię to, że pół nocy nagle gdzieś znikło ? Koniec pierwszej serii noc, początek drugiej dzień. A sama końcówka pokazuje ich w dosyć niekonfortowej sytuacji gdzie nie ma dokąd uciekać a goni ich dosyć sporo ludków.
Zwróciłam na to uwagę, ale przyjęłam to jako fakt, że po prostu sobie uciekają już tak długo Może jeszcze do tego wrócą, kto wie.. (nie oczekuję odpowiedzi )
To jest naprawdę dziwne, że nie złapali Patoshika albo T-Baga, w końcu zostawia za sobą ślady z krwi a wokół biega pełno psów.
Ogólnie bardzo podobało mi się "spotkanie" Mahone'a i Miachaela, widać, że Michael od razu wyczuł, że ma do czynienia z kimś podobym do siebie. No i te tabletki w długopisie [obecnie mam ogromne skojarzenie z House'em ].
Ostatnio edytowano 13 sie 2007, o 23:03 przez Trish, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p