pobierz plik w całości
The episode will introduce Brett, Owen's hot-headed 35-year-old brother. He is intimidating, imposing and smart. Also in the episode is Amikuay, a fashion model from NYC, who is the girlfriend of one of Nick's friend. She is watching over Nick's loft while he is away and, even if she is already seeing someone, she develops an interest in Eddie.
Data emisji: 22 listopada 2007
Brakuje mu już tego serialu Akurat nadawałby się na jesień; taka odmiana po nowych odcinkach PB i Heroes. No ale dopiero w styczniu 2 sezon...
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
kurcze naprawde brakowało mi już tego serialu, odcinek może nie był jakiś powalający, ale przyjemnie się oglada, sen H na początku , muszę powiedzieć ,że się nabrałam i nawet poczułam się rozczarowana, przez moment "co już tak szybko " Eddie się powstrzymał brawo najlepsza akcja z pokojem Nick'a no i końcówka- wygląda na to ,że Eddie wie że Nick jest ojcem Sama, chociaż jak powiedział "musimy mu powiedzieć " to pomyslałam ,że może to on jest ojcem (no ale to odpada ) ogolnie nie najgorzej, na pewno się rozkręci
AGNES napisał(a):i nawet poczułam się rozczarowana, przez moment "co już tak szybko "
Też mi to coś podejrzane było, żeby tak szybko, coś mi nie pasowało i to jednak sen się okazał
AGNES napisał(a):"musimy mu powiedzieć "
Pewnie się okaże, że razem wymyślili bajkę o innym ojcu Sama, bo jakoś nie wydaje mi się, aby Hannah i Eddiego cokolwiek łączyło W każdym razie to byłoby zaskoczenie
Nie no, to raczej było oczywiste, ze to sen. Fajna piosenka wtedy leciała
A co do 'we have to tell him' to mam mieszane uczucia. Bo gdyby się okazało, że Eddie jest ojcem to raczej wyszło by to przez przypadek a nie od samego Eddiego. Wydaje mi się, tak jak Nikoli, że raczej będzie coś w stylu 'Nick wyjechał, Hannah była w ciąży a Eddie chciał jej pomóc i razem wymyślili bajeczkę'.
Szkoda, że Aubrey nie bylo
A mieszkanie Nicka w NY było naprawdę fajne
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
aja napisał(a):A co do 'we have to tell him' to mam mieszane uczucia.
W ogóle mnie wtedy zatkało przez kilka sekund, i of course pierwsza myśl "to Eddie jest ojcem ?!", ale już po chwili upewniłam się, że to na 100% nie jest tak, bo przecież gdyby tak było, to Eddie byłby dla Sama ojcem, if you know what I mean.
aja napisał(a):A mieszkanie Nicka w NY było naprawdę fajne
aja napisał(a):A co do 'we have to tell him' to mam mieszane uczucia.
Kurcze, też się zastanawiam, co muszą mu powiedzieć. Ale tego się pewnie dowiemy pod koniec 2 sezonu.
aja napisał(a):A mieszkanie Nicka w NY było naprawdę fajne
Zgadzam się, fajowe miejsce.
AGNES napisał(a):najlepsza akcja z pokojem Nick'a
Fajna scenka, Ronnie i Komandor tworzą fajną parę, syn-ojciec.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p