A psychopathic killer involves the team in his own fantasy game; he defies them to unscramble clues and riddles in order to rescue his next victim. Gideon and Hotchner both receive mysterious items while on their vacations. They reconvene with the rest of the team at BAU offices in order to gather all connecting clues in an effort to attempt to solve the case. The Team release a press statement and go on television which makes the killer angry and go after Elle.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
O to mi chodziło Super finał Elle na początku aresztowana. Gideon dostał głowę Reid kluczyk. Dużo tajemnic.... I like it Dobrze, że mam na kompie drugi sezon. Pędzę dalej oglądać
No właśnie miałem sobie odłożyć drugi sezon i obejrzeć za jakiś czas a tu taki finał, ze będę musiał zobaczyć następny odcinek dużo szybciej (jak będę miał ściągnięty). Świetny finał, ta cała gra, takie RPG osadzone w średniowieczu. Wydaje mi się, że to ma coś wspólnego z grą Camelot w którą grała Garcia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p