pobierz plik w całości
Po tym jak Dale i Skylar zawarli umowę z New Bern dotyczącą sprzedarzy soli, grupa uzbrojonych mieszkańców New Bern pojawiła się w kopalni nie reagując na żądania Gray'a, aby opuścili ich teren. Sytuacja kończy się strzelaniną, po której wielu ludzi trafiło do szpitala, a jeden z mieszkańców New Bern zginął. Krótko po tym, Russel nadal namawia Gray'a na to, aby ten zgodził się na umowę dot. sprzedarzy soli; ten pozostaje jednak nieugięty. Także od Russel'a, Johnston dowiaduje się o sytuacji Eric'a i Jake'a w New Bern; natychmiast postanawia wyruszyć do sąsiedniego miasta, aby zobaczyć się z synami. W międzyczasie, Eric i Jake nadal przebywają w areszcie i mimo licznych tortur, nie ujawniają niczego, co mogłoby zaszkodzić Jeircho. Do aresztu trafia również Maggie - dziewczyna, która wraz z innymi ludźmi podszywała się pod Marines, którzy chcieli wyłudzić jedzenie od mieszkańców Jericho. Proponuje ona Jake'owi współpracę w celu wyciągnięcia ich z więzienia. Kiedy udaje jej się wydostać z aresztu, jednoczy swoje siły z Hawkinsem i Ted'em, ktorzy na zewnątrz planują odbicie Jake'a i Eric'a. Wiadomości jakie czekają na Johnstona w New Bern, nie okazują się przyjemne. Od burmistrza New Bern - Phil'a Constantini, dowiaduje się on, że Eric i Jake zostali przyłapani na sabotowaniu produkcji wiatraków, co jednak nie wydaje się Johnstonowi prawdopodobne. Mimo żądania spotkania z synami, jest on zmuszony do opuszczenia miasta. Jednak w chwili, kiedy ma już opuszczać New Bern, miasto opanowuje niemały chaos... Hawkins i Maggie wprowadzają swój plan w życie, jednak w momencie uwolnienia Jake'a i Eric'a dochodzi do strzelaniny, w której ranni zostają Hawkins i Maggie. Na ratunek przybywa im Johnston, z którym wszyscy odjeżdżają samochodem. Paliwo kończy im się 20 km od Jericho, więc resztę trasy muszą przejść na pieszo. W międzyczasie w Jericho, Skylar przechodzi trudny okres, kiedy wszyscy dają jej do zrozumienia, że jej ojciec nie pochwałąby jej zachowania.
by aja
Morse code: “WE PLEDGE” Data emisji: 25 kwietnia 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez HeroSHI, łącznie edytowano 5 razy
Naprawdę ciekawy odcinek, sporo akcji i strzelania. Wprawdzie prawdziwa bitwa jeszcze przed nami, ale jest na co czekać. Jonhston mimo swojego wieku wciąż potrafi pokazać na co go stać Jeszcze tylko dwa odcinki do końca sezonu...
Kolejny bardzo dobry odcinek. Od 18 odcinka Jericho trzyma poziom Na pewno te 3 były najlepszymi IMO. A co do odcinka, już się bałem, że coś się Hawkinsowi stanie, do końca nie ufałem Maggie, a i Ted niestety nie miał dość odwagi, aby zabić człowieka. Hawkins pokazał co potrafi
Właśnie skończyłem oglądać. Miałem nadzieję na "bitwę pod Jericho", ale to co pokazał Hawkins też było niczego sobie. Szczerze mówiąc zaczynam wątpić w to ,że Hawkins pracuje w CIA. Po obejrzeniu tego odcinka śmiało mógłbym powiedzieć ,że zamiast w CIA pracuje w Navy Seal lub u innych komandosów . Co do reszty odcinka: wartka akcja,piękna muzyka [zwłaszcza ten elektroniczny kawałek w punkcie kulminacyjnym ], genialna gra głównych bohaterów i postapokaliptyczny klimat z nutą Prison Break -palce lizać
Ostatnio edytowano 28 kwi 2007, o 16:09 przez Swistak, łącznie edytowano 1 raz
Odcinek zajebisty!!bardzo podobał mi sie ten moment kiedy Hawkins powiedzial,że policjanci zostali w domu ,no i niezły był moment jak s Ted stchórzyl i Hawkins sam musiał ratować przyjaciół. No i whisky na końcu wszyscy pili
misiu napisał(a):Odcinek zajebisty!!bardzo podobał mi sie ten moment kiedy Hawkins powiedzial,że policjanci zostali w domu ,no i niezły był moment jak s Ted stchórzyl i Hawkins sam musiał ratować przyjaciół. No i whisky na końcu wszyscy pili
Pili whiskey! Whisky to ja mam tutaj u siebie w Szkocji, reszta świata może sobie pędzić co chce, ale nazywać to może tylko whiskey! Brawa dla tłumacza BTW.
Hawkins powoli przeistacza się ze szwarccharaktera w bohatera. Liczyłem na bardziej finezyjne rozwiązanie problemu Jake'a i Erica (coś jak z policjantami w domku myśliwskim) a nie bum-bum-bum we frontalnym ataku, ale może być. Ciekawe co spotka wesołą gromadkę w czasie 12 mil marszu do Jericho? Pościg z New Bern? Ravenwood po raz kolejny? Coś nowego?
Niech wreszcie odpalą czołg i sprawdzą poziom paliwa w zbiornikach - jestem ciekaw czy scenarzyści zauważą fakt iż jest on napędzany olejem napędowym a nie benzyną. Wszystko na drogach USA (poza ciężarówkami) to w 99% benzynowce, mogą chłopaki mieć problem ze zorganizowaniem kilku beczek "ropy". Z drugiej strony, wojskowy pojazd tej klasy (BTW: to czołg czy raczej transporter opancerzony? Na "Abramsa" nie wyglądało, raczej coś jak M113) powinien pojechać nawet na mieszance paliwa lotniczego z olejem jadalnym - o benzynie z bimbrem w proporcji 1:4 nawet nie wspominając.
Odcinek bardzo ciekawy, nie wiedziałem jak zachowa sie Hawinks ale na szczęcie wszystko było dobrze ciekawe jak sie rozwinie atak na Jericho po tym wybuchu mam nadzieje ze nic takiego sie nie stanie...
hmmm nie wiem czy wiesz swistak ale do CIA i innych agencji rzadowych rekrutowani sa zwykle ludzie "szczegolni" a ci do pracy w terenie glownie po przeszkoleniu wojskowym w wszelakim rodzaju, wiec to raczej nic dziwnego jesli Hawkins bylby w przeszlosci w seals. chociaz sa elitarniejsze jednostki od nich a jesli chodzi o czolg to jest to w 100% abrams, a biorac pod uwage ze dziala on na turbinie gazowej, wielopaliwowej, to o paliwo nie maja sie co martwic, jesli oczywiscie posiadaja wieksze zapasy ( tymbardziej ze wszytskie abramsy zostaly zmodyfikowane po pustynnej burzy by byly zdolne dzialac w kazdych warunkach atmosferycznych, na kazdym paliwie )
Chodziło mi o to ,że Hawkins "wkroczył" do akcji z taką finezją i przyzwyczajeniem jakby odbijanie zakładników było jego pracą ,ktora codziennie wykonuje, a robota w FBI lub CIA kojarzy się bardziej z siedzeniem za biurkiem.
motoko napisał(a):Niech wreszcie odpalą czołg i sprawdzą poziom paliwa w zbiornikach - jestem ciekaw czy scenarzyści zauważą fakt iż jest on napędzany olejem napędowym a nie benzyną. Wszystko na drogach USA (poza ciężarówkami) to w 99% benzynowce, mogą chłopaki mieć problem ze zorganizowaniem kilku beczek "ropy". Z drugiej strony, wojskowy pojazd tej klasy (BTW: to czołg czy raczej transporter opancerzony? Na "Abramsa" nie wyglądało, raczej coś jak M113) powinien pojechać nawet na mieszance paliwa lotniczego z olejem jadalnym - o benzynie z bimbrem w proporcji 1:4 nawet nie wspominając.
M1A1 Abrams to był. A Abramsy jeżdżą na wszystkim co się pali. Taka uroda silnika turbinowego. Mogą mu dezodorantu nalać, byle był na spirytusie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p