Max and Caroline are curious at Johnny's girlfriend, Cashandra's, motives when she hires them to make cupcakes for her art show, featuring Johnny's art work.
Data emisji: 14.11.11
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Bardzo przyjemny odcinek. Śpiewanie "Happy Birthday". Caroline ma GŁOS! Han i tworzenie własnej piosenki. Johnny i Cash...Johnny Cash! Max i Johnny na pewno się zejdą, teraz tylko musimy poczekać na "kiedy". Zniknięcie babeczek. Oleg i jego "więcej" przy rozpinaniu bluzki. "Zaufaj mi".
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
jak ja uwielbiam osobowość Max a z duet z Caroline jest nie do pobicia. Ciekawe, co ten Johnny kręci, tu lata do Max, a z Cashandrą nie może zerwać bo coś tam, oby Max nie wyrolował
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
No i już od samego początku odcinka Caroline zniszczyła system swoim Śpiewem. Tak, przez duże Ś Szok! Han jak zwykle wyleciał z jakąś szaloną inicjatywą. Tym razem - pisanie piosenki. Ciekawe co by mu z tego wyszło. Johnny jest irytujący - tu do Max, tam do Cash. Nie może się zdecydować, a powinien bo to dziwne co się dzieje. A Cashandra - niezła laska. I mówię tutaj o tym jak się odnosi do Max, potrafi zawalczyć o swoje. A mimo to czekam na moment kiedy Johnny zostawi ją dla Max. Znikające babeczki były świetne! Kiedy zaczęły je jeść tylko zachichotałam. Ale kiedy zaczęły je upychać gdzie tylko się dało, powiększając sobie miseczki to już śmiech w głos No i Caroline rano wyrzucająca je spod bluzki Już to pisałam, ale ten serial zasługuje na dłuższe i/lub częstsze odcinki. Świetny poprawiacz nastroju
Ostatnio edytowano 26 lis 2011, o 01:05 przez Raven, łącznie edytowano 1 raz
Raven napisał(a):A mimo to czekam na moment kiedy Johnny żuci ją dla Max.
"żuci"? Aż mnie oczy bolą.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p