It's Halloween in Mystic Falls but Vicki's vampire senses are stronger also Stefan tries to save Vicki from herself, Damon tries to take his necklace back from Bonnie (he is shocked by Bonnie's powers), Bonnie discovers more about her family's history and Matt takes Vicki to a haunted house.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
W sumie już mnie tak skrajnie irytowała, że dobrze, że nie żyje. Więcej babci - pokochałam ją jako Roxy z Dead like me I oczywiście Bonny, mojej ulubionej czarownicy Ciekawy wątek. A Stefan jest denerwujący
Vicki byla irytująca, racja. Dobrze, że zginęła. Damon, Damon, Damon! uwielbiam go Jest taki niegrzeczny i intrygujący Czemu zazwyczaj tych badboyów najbardziej lubie
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Be Ironic napisał(a):W sumie już mnie tak skrajnie irytowała, że dobrze, że nie żyje. Więcej babci - pokochałam ją jako Roxy z Dead like me I oczywiście Bonny, mojej ulubionej czarownicy Ciekawy wątek. A Stefan jest denerwujący
Stefan jest narazie ok ale nikt tak nie denerwuje jak Vicki. Wątek czarownic/wampirów w jednym
haha, tak! zawsze za mało Damona stałam się krejzi fanką Damona od tego odcinka świetna rozmowa Damona z tą babką przy drinkach
haha, jestem za ale obawiam sie ze bardzo mini byłby ten fanklub na poczatku proponuje zalozyc temat o bohaterze
Viki bardziej mi się podobała jako człowiek niż wampir. Lubiłem jej sceny z Jeremym i będzie mi jej trochę brakować. Jednak jeśli znaczy to że będzie więcej scen dotyczących czarownic i tajemniczej rady polującej na wampiry to ciesze się że jej nie ma. Szkoda tylko że Damon wymazał wspomnienia Jerememy, ciekawe jednak co na to Matt.
Wątek Boonie jest świetny Ta praprapraprababka Boonie to nie ta sama co pomogła wyjść Kathrine z powozu w poprzednim odcinku? Jak tak to zrobi się interesująco. Ciekawe co moce ma jeszcze ten naszyjnik.
Scena z flirtującym Damonem świetna I jak ładnie powyciągał sekrety od tej babki. Teraz już wie mniej więcej kto jest jego wrogiem. A tamci nie mają pojęcia o pierścieniach wampirów
jeja dziewczyny macie rację! gdy czytałam książkę uwielbiałam Stefana,był tak świetnie opisany i ten jego związek z Eleną Mmmm... ale od nie dawna (a dokładnie tańca Damona!) z niecierpliwością czekam na scenę z nim jest taki Hot_!! a co do Vicki to dobrze jej,tylko mnie denerwowała cały czas
Vicki była wkurzająca jako wampir, ale jako człowiek ją lubiłem. W sumie się ciesze, że zginęła. Nie podoba mi się decyzja Eleny... Jak może dezydować za Jeremyego? I na dodatek jeszcze Damon jej pomógł.
Wątek Bonnie jest bardzo ciekawy... Mam tylko nadzieje, że będzie jeszcze więcej czarów.
Wątek czarownicy wymiata! Damon jaki był zdziwiony, jak dotknął kryształu i go oparzyło. Vicky is dead! I w sumie dobrze, była irytująca większość czasu, ale jednak liczyłem, że więcej pożyje jako wampir. Elena podjęła słuszną decyzję jak dla mnie, Jeremy wystarczająco złego przeżył. Damon był jakiś miły w tym odcinku. Było widać po nim jak walczy z głodem podczas rozmowy z zakrwawioną Eleną.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Tak jak poprzednicy już zauważyli - Damon był w tym odcinku jakiś łagodniejszy. Nie przejąłem się śmiercią Vicki, ani też nie uszczęśliwiło mnie to. Dla mnie była po prostu neutralna. Elena zachowała się bardzo dojrzale podejmując tą trudną decyzję. Taka prawdziwa, dobra siostrzyczka. A Damon nawet pomógł, kto by się tego spodziewał. Nie wiem czemu Wam się ten wątek Bonnie tak podoba, mnie dalej nie przekonuje... Nie wiem, może ta aktorka tak na mnie działa.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p