Nick finds he has a lot in common with Simon, Tripp's nemesis. In a case of sibling rivalry Jeremy and Juliet decide to try and outdo each other for their separate birthday parties. Brian Jr. wants to tell Brian's wife the truth. Karen tries to get Freddy into a fancy country club.
Ten cały Simon mi się nie podoba...wszystko za dobrze wygląda...coś jest nie tak.
Jeremy/Juliet - nie mam słów...Brooklyn Bridge.
Brain Jr się przejął szczerością, no i Brian Sr i Jr u Darlingów wylądowali. B Sr był w tym odcinku bardzo poważny i odpowiedzialny.
Freddy - jak widzę jego uśmiech to mi się zbiera na wymioty...
Lisa "fajne" dzieło kupiła. ale słodka była ich końcówka, jak jej kupił trzy mrówki.
Ciekawe kto jest Dutch'a...wydaje mi się że to nie bliźnięta...no ale czas pokaże kto to.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p