A flirting patient named Andrea causes a male nurse to feel uncomfortable, even though he feels the connection. Later, the same male nurse must treat a woman who is not at all pleased by the fact that she's being treated by a man. He also helps treat a runner named Nicole. A very young girl drops by the clinic because she thinks she may have an STD.
Data emisji: 24 października 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
podobał mi się sen Addie i jak spadała z łóżka i rozmowa na początku "what were you talking about?" "SHOES!!" a tą koleżanką Mayi to od początku wiedziałam, że coś będzie a taka ta dziewuszka na 8 lat wyglądała, a sie na prawo i lewo..
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
0lina napisał(a):podobał mi się sen Addie i jak spadała z łóżka i rozmowa na początku "what were you talking about?" "SHOES!!
spadanie z łóżka zdecydowanie najlepsze. no i jeszcze scratch the itch... LOL no i na końcu Addison finds a showerhead.
Violet i Bill.... Oh, I got Bill now...
"I don't want to sleep with Pete, my head wants to sleep with Pete." "It's not the head that wants to do the sleeping."
Maya ma niezłą koleżankę...
A i jeszcze jedno: A mother with a very expensive showerhead-massager.
Dell i jego pierwsze pacjentki. Violet znowu z tym Allan'em...ale dobrze, że odeszła i się trochę postawiła...biedny Cooper...kiedy ta Violet zrozumie że faceta fajnego ma obok siebie?
hehe.. no po tym odcinku bylam dumna z violet wreszcie sie oparla swojej milosci, namietnosci i pozadaniu.. i mam nadzieje ze cooper bedzie mial wreszcie jakies szanse u violet
Violet troche polubiłem. Bill i "ona naprawde tego nie robi?". Maya i koleżanka - 13 lat, ftw? A ja myślałem, że ona też już... Dell jak nagadał kobiecie wyglądał świetnie. I od razu rozłożyła przed nim nogi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p