Mack napisał(a):Data pierwszej emisji: 13.11.2001 r. Scenariusz: Michael Green Reżyseria: Jim Contner
Uczniowie Smallville High urządzają imprezę nad zamrożonym jeziorem. Sean Kelvin (gościnnie Michael Coristine), szkolny podrywacz i gwiazda futbolu, próbuje poderwać Chloe. Dziewczyna zapisuje mu na ręce swój numer telefonu. Podczas gry z kolegami, Sean wchodzi po piłkę na zamarznięte jezioro i wpada do niego. Dzięki kawałkom meteorytów, które znajdowały się na dnie jeziora, chłopakowi udało się przeżyć. Gdy wychodzi z jeziora odkrywa, że cały czas potrzebuje ciepła, gdyż wciąż marznie. Kentowie są poważnie zadłużeni i brakuje im pieniędzy. Lex rozmawia z Marthą o spotkaniu farmerów, które organizuje w zamku.
Muzyka wykorzystana w odcinku: "Rescue" Eve 6 "Let Your Shoulder Fall" Matthew Jay "Top of the World" The Juliana Theory "On Your Side" Pete Yorn "Standing Still" Jewel
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 20 cze 2007, o 17:32 przez Trish, łącznie edytowano 1 raz
Nie lubię takich opowiastek o zamrażaniu ludzi, także główny wątek mi się nie podobał.
Jonathan wkurza mnie z tą swoją przesadzoną dumą i moralnością, świat nie jest wyłącznie czarno-biały.
Poza tym randka-nie-randka Clarka i Lany, bosh oni się chyba nigdy w czasie nie zgrają No i żal mi było Chloe, chłopak jej się spodobał, a potem chciał ją zabić...
Troche słabszy odcinek, rzeczywiście... Clark/Lana, kurde, było blisko? Pomysł z zamrażaniem był wyjątkowo głupi, rzeczywiście mogli mu jaką moc dać... Chloe jest świetna. Ja chce więcej akcji...
A mi taka akcja pasuję, chociaz z tym zamrażaniem był śmieszny Ale się cieszę że nie wyszło Chloe z tym gościem, lubię ją w takiej roli w jakiej jest A Clark się nareszcie przełamał i zaczął coś kręcić z Laną. Niestety. ALe mnie ta para drażni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p