pobierz plik w całości
Johnny, jako że nie odzywa się ani do Cliffa ani do Grety, coraz więcej czasu spędza z Lizą, która intryguje go swoją naturalnością i tym, że bardzo różni się od reszty mieszkańców Palm Springs. Kiedy rozmowa schodzi na Cliffa, Gretę i zmarłego Eddie’go a Johnny pyta się Lizy czy nie wie przypadkiem, kim jest osoba używajaca w komunikatorze nicka ‘O8Nova’, na monitorze komputera Lizy pojawia się dziwne zdjęcie...
Po przypadkowym spotkaniu z Cliff’em, oboje wyjaśniają sobie wszystko i wzajemnie się przepraszają. Jedynie spotkanie z Gretą nie należy do najprzyjemniejszych, kiedy Johnny mówi jej, że nie są ani przyjaciółmi, ani wrogami, co ewidentnie szokuje dziewczynę.
W międzyczasie Cliff robi wszystko, aby pozbyć się z domu aroganckiego adoratora swojej mamy – Travisa. Kiedy nie pomaga otwarta niechęć do niego, Cliff postanawia udawać, że jest nad wyraz miły czym zaskarbia sobie przychylność mamy, która naciska na Travisa, aby również był miły. Cliff wykorzystuje sytuacją i prosi Travisa o pożyczenie samochodu. Po naciskach mamy, Travis pożycza mu samochód, a Cliff wybiera się na dziką przejażdżkę wraz z Nikki. Kiedy więc wraca do domu poobojanym samochodem, Travis nie wytrzymuje i rzuca się z wściekłością na Cliff’a. Bójkę przerywa mama Cliff’a, która oddaje strzał ostrzegawczy i każe wynosić się z jej domu Travisowi.
Johnny pod pretekstem dostarczenia poczty, udaje się do domu mamy Eddie’go, która po jego rzekomym samobójstwie przeprowadziła się w inne rejony Palm Springs.
Podczas wizyty u Lizy, Johnny odkrywa w końcu, kim jest osoba używająca nicka ‘O8Nova’...
by aja
Data emisji: 20 czerwca 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez HeroSHI, łącznie edytowano 2 razy
Naprawdę nudny odcinek. Z 42-óch minut może 10 było ciekawe. W sumie to chyba tylko 3 sceny były ciekawe: gdy Greta wyznała prawdę Johnny'emu, gdy Travis rzucił się na Cliffa i ostatnia scena z Johnny'm i Lizą.
Fajnie było usłyszeć "Devil in a Midnight Mass" grupy Billy Talent
Ale ogółem to stwierdzam (po raz kolejny już), że z odcinka na odcinek jest coraz gorzej. Cieszę się, że zostało mi jużtylko 4 odcinki do dowiedzenia się o co tu do końca chodzi. Mam nadzieję, że 2-ego sezonu nie będzie (zresztą z takimi ocenami to szczerze wątpie)
Wg mnie najlepszy jak do tej pory odcinek. Nie przypuszczałam, że ta brunetka to mama Eddie’go! I coraz bardziej lubię Cliffa Nieźle się pozbył Travisa. A mama Cliffa pokazała, że też ma jaja oddając strzał ostrzegawczy. I dobry był jej tekst, że nawet idiote zniesie, ale nie przemoc Nikki i Cliff ładnie ze sobą wyglądają I końcówka... Takie trochę dziwne, że Liza tak hop siup powiedziała wszystko Johnny’emu. Prędzej się spodziewałam, że wyleje mu jakiś kwas na twarz i schowa w garażu
Ryan_90 napisał(a): 3 sceny były ciekawe: gdy Greta wyznała prawdę Johnny'emu
A co w tym było ciekawego? Ni z tego ni z owego przyszła do Johnny'ego i powiedziała mu, że spała z Cliff'em. Łał, ale ciekawe
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez aja, łącznie edytowano 1 raz
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
aja napisał(a):A co w tym było ciekawego? Ni z tego ni z owego przyszła do Johnny'ego i powiedziała mu, że spała z Cliff'em. Łał, ale ciekawe
No dokładnie, i na dodatek nie powiedziała nic nowego bo to było wiadome
Ryan_90 napisał(a):Chodziło mi po prostu o to, że jakiś niewielki ułamek tajemnicy wychodzi na jaw, poza tym najbardziej z tego serialu lubię sceny Greta+Johnny
A ja ich właśnie nie lubie, to takie bawienie się w kotka i myszkę...
nie lube czegoś takiego.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez bluevein, łącznie edytowano 1 raz
No to moje przypuszczenia się sprawdziły . Szczerze mówiąc to nie było zbyt trudne, że Greta i Cliff coś tam znaczyli w śmierci Eddiego. .
Nudnawy odcinek, niby tak dużo się wydarzyło, a ma się wrażenie, że nic się nie wydarzyło.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p