pobierz plik w całości
4400 stają się obiektem nie tylko wrogości, ale i zamachów bombowych po tym, jak lista z ich danymi trafiła do internatu. Tom, Diana i Ryland próbują złapać osoby, stojące za zamachami, mimo że w tym samym czasie Tom stara się spędzać jak najwięcej czasu z Kyle'm, którym po wybudzeniu ze śpiączki wrócił do domu, a Diana poznaje uroki bycia matką zastępczą dla Mai. Dodatkowo sytuację pogarsza przyjazd do Homeland Seciurity waszyngtońskiego agenta -Warrena Lyttel'a.
Jordan Collier postanawia dać schronienie niektórym z 4400, którzy po powrocie znaleźli się w trudnej sytuacji, w swoim nowo wybudowałym osiedlu. Pierwszymi mieszkańcami zostają Emily i Richard, który dodatkowo znalazł u Jordana pracę. Jordan i inni muszą jednak szybko zweryfikować swoje zdanie co do bezpieczeństwa na osiedlu, kiedy w ich strone zbliża się furgonetka-bomba.
by aja
Data emisji w USA Network: 1 sierpnia 2004
Data emisji w TVP1: 18 stycznia 2007, 20:15
Data emisji w AXN: 4 marca 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez Nikola, łącznie edytowano 5 razy
Witam wszystkich forumowiczów. Serialek "The 4400" jest bardzo dobry. Świetnie, że TVP po Loście "puściła" taki serial.
Po wczorajszym odcinku wiadomo już, skąd liczba 4400, nieprawdaż?? To zapewne rok, z którego pochodzą ludzie, którzy uprowadzili te 4400 osób. Co o tym sądzicie?? ;>
Ostatnio edytowano 19 sty 2007, o 12:15 przez Juninho_8, łącznie edytowano 1 raz
Odcinek był niesamowity,i zaskakujący.Najbardziej ciekawa jestem o co chodzi z tymi drzewami na samym końcu gdy Richard i Lily jechali samochodem.Mam nadzieje że wyjaśni się to
Moim zdaniem tu nie ma co się zastanawiać. To dziecko (wtedy jeszcze w łonie) ma w sobie silne oddziałowywanie biegunowe; dzrewa nie wiedzą w którą stronę rosnąć A w tym odcinku śmiesznie było z tym słoneczniczkiem, co się rozwinął na żądanie Szkoda tylko tej babki, co to umiała
No w końcu porządny odcinek, w którym coś się dzieje Niezły motyw z bombami, tylko wkurza mnie ten nowy koleś, który przyszedł do Homeland Security i myśli, że jest fajny Ciekawe co będzie z Kyle’m – mam nadzieje, że coś fajnego, bo jak na razie to wątek niby interesujący, ale tak w gruncie rzeczy, to irytujący I nie cierpię piosenki z czołówki a ciągle słysze ją w głowie i nie mogę się jej pozbyc
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez aja, łącznie edytowano 1 raz
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Dziewczynka jest THE BEST! A te kapcie na komodzie z 1-ego odcinka to do historii kinematografii powinny przejść. Mistrzowstwo Do dziś się z tego śmieję. <lol>
Ja mam tylko małe pytanie: jak się skończył odcinek, bo prąd wysiadł i nie mogłam obejźeć?? Widziałam do momentu, kiedy ten chłopak im kazał gdzieś jechać...
Zamachy na Powracających, no to się porobiło. Kyle kompletnie ześwirował, może dlatego że powinien zostać porwany, ale nie udało się to kosmitą i teraz utożsamia się z nimi? Sam nie wiem, ale może on ma być jedną z kluczowych postaci. Tak samo jak Lily i jej syn.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p