Brennan and Booth travel to Washington to investigate a human arm that was found in the stomach of a black bear.
Premiera: 1 listopad 2005
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Mi się i tak podobał, ale ja to wszystkie odcinki lubię.
Ten cały doktor to nieźle walnięty był. Kanibalizm...
Bones robiła furorę a ta weterynarz była zazdrosna...a jaka pinda, jak przygadała Bones, że ona ma facetów, a Bones nie ma...nie ma to jak się chwalić tym, że jest się łatwym.
Scena w tym pubie (czy cokolwiek to było) jak wszyscy chcieli tańczyć z Bones, dobra była.
Policjant też był rozbrajający...a jak jadł a Bones pieprzyła coś o kanabaliźmie itp...lol minę miał coraz leszpą.
Charlie, ten od przesyłek, dziwny był. Tak dziwnie się zachowywał, że myślałam, że to on jest winny.
Chris - ja już tak bardzo lubię ten serial że prawdopodobnie nie użyje do odcinka określenia " taki sobie" Bones rządziła w tym miasteczku każdy chciał z nią pogadać/zatańczyć, biedny Booth Sprawa kanibala fajna, chociaż rozwiązanie przyszło jakoś znienacka, miałem nadzieje na podwójny odcinek. Kurierka była fajna, tak jak sceny z Zackem i Angelą I na końcu Bones mnie powaliła jak przywaliła temu świrowi basenem żeby się zamknął
No i spokojnie mogę powiedzieć, że uwielbiam ten serial Zack jest świetny i Angela także. Jak ta dziewczyna do niej podeszła żeby coś tam podpisała I Fajna scena w barze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p