pobierz plik w całości
Casey foresees trouble when Cappie finds Rusty a date for the fraternity mixer. Meanwhile, Ashleigh gets the wrong idea when Calvin volunteers for the Zeta party-planning committee.
data emisji: 23 lipca 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez bluevein, łącznie edytowano 2 razy
Odcinek był w nieco bardziej poważnym tonie niż poprzednie, chociaż to całe szukanie dziewczyny dla Rusty'ego było zabawne.
Najlepszy był moment:
C: Hey Case, hey Evan.
R: Hey Cappie.
C: Spitter ?!
No bo fakt, to nieco creppy, gdy dziewczyna chce przerobić swojego brata, na swojego chłopaka. Zresztą Cappie ubiera się o niebo lepiej niz Evan, ale cóż.
Nie podobało mi się, że Cappie umówił Rusty'ego z tą Lisą czy jak jej tam. Źle się według mnie zachował. No i to, że Casey postanowiła uchronić brata przed błędem, to było całkiem cute.
Miałam jedynie nadzieję, że odcinek zakończy się zerwaniem Casey i Evana. Byłoby beznadziejnie, gdyby chcieli z nich znowu zrobić szczęśliwą parkę
Trish napisał(a):Cappie ubiera się o niebo lepiej niz Evan, ale cóż.
Dokładnie! Mimo, że lubie jak facet ma koszule a na to sweter i jeansy, to u Evana wygląda to jakoś tak... zbyt grzecznie Może to przez jego przylizaną fryzure
Trish napisał(a):Nie podobało mi się, że Cappie umówił Rusty'ego z tą Lisą czy jak jej tam. Źle się według mnie zachował.
Wg mnie nie zachował sie źle, bo w końcu pomógł Rusty'emu zrobić to, co Rusty sam, nieprzymuszenie chciał zrobić. To, że gdzieś tam w środku wiedział, że chce poczekać aż znajdzie dziewczynę, którą bedzie kochać i zdał sobie sprawe z tego w trakcie randki z Lisą nie zmienia faktu, że wyraźnie powiedział Cappiemu, że ma mu znaleźć dziewczyne.
W ogóle nie podobało mi sie to, że jedna piosenka w tym odcinka była już w OC a druga to motyw przewodni Hidden Palms. Lubie te piosenki, ale można by dać jakieś nowe, świeże piosenki a nie takie odgrzewanie kotleta
A z tej przewodniczącej sorority, czy kim tam ona jest, jest prawidziwa bitch
Dobre było jeszcze jak Rusty służył jako tablica ogłoszeniowa i zapytał sie Lisy, czy ma na czole wytatuowane, że jest prawiczkiem
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez aja, łącznie edytowano 3 razy
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Ogólnie bardzo podobał mi się odcinek. Dobre było jak Casey wpadła, aby szukać brata, a Cappie zrzucił tę dziewczynę z kolan
aja napisał(a):W ogóle nie podobało mi sie to, że jedna piosenka w tym odcinka była już w OC a druga to motyw przewodni Hidden Palms. Lubie te piosenki, ale można by dać jakieś nowe, świeże piosenki a nie takie odgrzewanie kotleta
Też zwróciłam na to uwagę, na ekranie Rebecca, a w tle piosenka z HP
aja napisał(a):A z tej przewodniczącej sorority, czy kim tam ona jest, jest prawidziwa bitch
Gorzej Manipuluje wszystkimi na prawo i lewo, a szczególnie Casey W ogóle się dziwię, że ona pozwala się prowadzić jej tak za rączkę, dobrze że w końcu zrozumiała co i jak, a przy okazji Ash się dobrze zachowała, kiedy powiedziała Evanowi, jak musi z nią postępować.
aja napisał(a):Dobre było jeszcze jak Rusty służył jako tablica ogłoszeniowa i zapytał sie Lisy, czy ma na czole wytatuowane, że jest prawiczkiem
Chłopak jest najwyraźniej przewrażliwiony na tym punkcie
Trish napisał(a):No bo fakt, to nieco creppy, gdy dziewczyna chce przerobić swojego brata, na swojego chłopaka. Zresztą Cappie ubiera się o niebo lepiej niz Evan, ale cóż.
To fakt, chociaż faktycznie jego sam ubiór nie jest zły, ale jakoś tak średnio do niego pasuje, jak napisała Aja
aja napisał(a): W ogóle nie podobało mi sie to, że jedna piosenka w tym odcinka była już w OC a druga to motyw przewodni Hidden Palms. Lubie te piosenki, ale można by dać jakieś nowe, świeże piosenki a nie takie odgrzewanie kotleta
no właśnie motyw z hidden palms strasznie m sie podoba a oni go tu jeszcze umieścili
a co do ciekawych momentów podobała mi sie akcja w silowni
gmme link to avatars now!!
Trish napisał(a):Miałam jedynie nadzieję, że odcinek zakończy się zerwaniem Casey i Evana. Byłoby beznadziejnie, gdyby chcieli z nich znowu zrobić szczęśliwą parkę
Może jestem zbyt naiwna, ale wydaje mi się, że Evanowi zależy na Casey, końcowa scena z nimi była cute
A najbardziej mi sie podobało jak Casey przychodzi do Cappiego a ten zwala dziewczynę z kolan
aja napisał(a):A z tej przewodniczącej sorority, czy kim tam ona jest, jest prawidziwa bitch
Owszem, należałoby ją wytępić
aja napisał(a):Dokładnie! Mimo, że lubie jak facet ma koszule a na to sweter i jeansy, to u Evana wygląda to jakoś tak... zbyt grzecznie Może to przez jego przylizaną fryzure
No a poza tym jego bractwo ma inny charakter niż bractwo Cappiego
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez bluevein, łącznie edytowano 1 raz
bluevein napisał(a):Może jestem zbyt naiwna, ale wydaje mi się, że Evanowi zależy na Casey, końcowa scena z nimi była cute
No właśnie o to chodzi, że była i z tego może wyniknąć, że zacznie im się znowu dobrze układać, [nawet, jeśli on miałby ją wciąż zdradzać] a to beznadziejnie.
sLap napisał(a):Nie wiecie może kto wykonuje piosenke gdy Casey prosil Evana do tanca. Nie wiem czemu ale kojarzy mi sie z jakims serialem ... chodzi o dokladny tytul
Myslalam, ze padne ze smiechu jak sie okazalo kim jest dziewczyna jaka Cappie wybral dla Rusty'ego I biedny Rusty - daliby mu spokoj, zeby sobie sam panne znalazl
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p