Susan is miffed when Mike's unexpected - and very sexy - house guest (guest star Heather Stephens) Kendra forces him to postpone their first official "date." Susan and Edie decide to follow him and Kendra on their night out together. Lynette becomes steadily more dependent on the twins' ADD medication. Gabrielle becomes jealous of the "other" woman, Danielle Van De Kamp in John's life. Meanwhile, Bree's kids mutiny when they learn their dad has moved out. Tom is not happy when Lynette tries to take over his concept of new "Spotless Scrubs" to his clients.
A man has a heart attack while jogging and lands on Mrs. Huber's (guest star Christine Estabrook) lawn, but she dumps him on Bree's lawn so that she'll call the paramedics and they will ruin her lawn instead of hers. Andrew gets into a serious car accident that puts Mama Solis (guest star Lupe Ontiveros) in the hospital, right after she finally busts Gabrielle and John having their affair in Carlos' house. Bree and Rex are called to Andrew's school after he shoves a kid into a locker. Bree learns Rex is serving her with divorce papers. Lastly, the enigmatic Mr. Shaw (guest star Richard Roundtree) comes closer to solving one of Wisteria Lane's big mysteries.
Data emisji: 21.11.2004
---
Lynette uzależniona od tabletek - byłam przekonana, że to sie stanie już w momencie kiedy dostała tabletki do ręki, a szkoda, bo to same kłopoty. Mike i jego sprawa staje sie coraz bardziej tajemnicza, to samo sprawa Mary Alice, co Edie ma z tym wspólnego? No i oczywiście Andrew, który potrącił Juanitę. Zawsze mnie ten chłopak denerwował, jego postawa wobec matki jest po prostu okropna, a to co zrobił w tym odcinku już totalnie mnie utwierdziło w przekonaniu, że go po prostu nie lubię i to byłaby pierwsza taka osoba. Drugą jest pani Huber, która ma niby śmieszyć a tylko mnie irytuje.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
bluevein napisał(a):No i oczywiście Andrew, który potrącił Juanitę. Zawsze mnie ten chłopak denerwował, jego postawa wobec matki jest po prostu okropna, a to co zrobił w tym odcinku już totalnie mnie utwierdziło w przekonaniu, że go po prostu nie lubię i to byłaby pierwsza taka osoba.
Ja tam do niego nic nie mam, ale jestem ciekawa czy wyda się, ze to on potrąciła Juanitę (swoją drogą nie rozpaczam z tego powodu, bo uwielbiam Gabrielle i nie chciałam, żeby się wydało )
bluevein napisał(a):Drugą jest pani Huber, która ma niby śmieszyć a tylko mnie irytuje.
Ona jest tragiczna! Mnie ani nie smieszy, ani nie irytuje ale mnie po prostu zasmuca Przenosić omdlałego faceta taczką na trawnik sąsiadki?
I jak Andrew dostał się do domu pod koniec odcinka skoro nie miał klucza?
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Lyn i tabletki.. Uzależniła się babka, to nie wróży nic dobrego. Ogólnie odcinek jakoś mniej zabawny od wcześniejszych, bardziej stonowany pod tym względem. Pani Huber jest ehm dziwna? Jej zachowanie chyba podchodzi pod czarny humor, bo jak można skorzystać z okazji i omdlałego faceta przewozić taczką komuś na trawnik, byle zepsuć ogródek?
Za to nieźle się wykłócali Bree z Rexem w gabinecie dyrektorki Aż kobieta zwątpiła w wydalenie ich syna ze szkoły
Susan to ma pecha z tymi randkami Najpierw się pochwaliła Edie, a potem chciała przemknąć niezauważona No i potem ta akcja z bykiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p