Nick pomaga Samowi w zdobyciu dziewczyny, która mu się podoba za pomocą technik z jego książki. Ikey nie przerywa romansu z żoną Owena. Physical Phil zadurza się w dziewczynie dostarczającej pizzę. Podczas randki Janet myśli, że Eddie wstydzi pokazywać się z nią w miejscach publicznych.
Emisja odcinka: 29 marca 2007 roku.
Muzyka: Bryan Greenberg - Someday Boston - Amanda Jane Hootie & The Blowfish - Hannah Jane
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez Nikola, łącznie edytowano 2 razy
Zdecydowanie najlepszy jak dotad odcinek. Ktoś na tv.com dobrze napisał, że to breakout episode - mam nadzieje, że teraz już wszystkie odcinki będą swietne Nich & Aubrey *_* Jak oni na końcu nie będą razem to sie chyba załamie Choc scena, w które Hannah mówi, ze chciała wziąć go i pocałować też byla niezła Janet/Eddie mnie jakoś nie przekonują.
No i zdecydowanie najlepsze było jak, Nick pomaga Sam'owi i później scena u dyrektora. Boska
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
aja napisał(a):Zdecydowanie najlepszy jak dotad odcinek. Ktoś na tv.com dobrze napisał, że to breakout episode - mam nadzieje, że teraz już wszystkie odcinki będą swietne
Tak, bardzo dobry odcinek Wszystkie mi się podobały, ale ten był do tej pory zdecydowanie najlepszy.
aja napisał(a):Nich & Aubrey *_* Jak oni na końcu nie będą razem to sie chyba załamie Choc scena, w które Hannah mówi, ze chciała wziąć go i pocałować też byla niezła
NA - aww W ładnym szoku był Nick, kiedy Aubrey go pocałowała
W tym odcinku bardziej zaczęłam lubić Hannah Była mniej denerwująca niż wcześniej i przede wszystkim nie robiła znów wyrzutów Nickowi W pierwszych dwóch odcinkach wywarła na mnie niezbyt pozytywne wrażenie, teraz wręcz przeciwnie.
Physical Phill i dziewczyna od pizzy też całkiem fajni, oboje tacy ekscentryczni
Akcja w gabinecie dyrektora -
Szkoda mi było Sama, tak się chłopak starał Ale z Nickiem tworzyli niezłą parę na scenie - bardzo bym się zdziwiła, gdyby naprawdę Nick nie okazał się jego ojcem.
Rozmowa przy grobie mamy Nicka w obu przypadkach - świetne sceny, widać, że obojga dużo łączy, miałam nawet nadzieję na jakąś retrospekcję z jej udziałem, ale niestety nie było..
Ostatnio edytowano 31 mar 2007, o 22:42 przez Nikola, łącznie edytowano 2 razy
Nikola napisał(a):W tym odcinku bardziej zaczęłam lubić Hannah Była mniej denerwująca niż wcześniej i przede wszystkim nie robiła znów wyrzutów Nickowi W pierwszych dwóch odcinkach wywarła na mnie niezbyt pozytywne wrażenie, teraz wręcz przeciwnie.
Na mnie też zrobiła dobre wrażenie, szczególnie jak rozmawiała w Janet o Nicku No i przede wszystkim odprawiła tego palanta, który myślał, że taki super jest Znalazłam slicznego ava z nią i N., ale jako zwolenniczka NA nie byłam w stanie go sobie wstawić
Nikola napisał(a):Physical Phill i dziewczyna od pizzy też całkiem fajni, oboje tacy ekscentryczni
Oni są boscy! W ogóle jak ta starsza pani zemdlała to byłam pewna, że PP wybiegnie z domu, ale chłopak sie nie przełamał nawet w takiej sytuacji
bardzo bym się zdziwiła, gdyby naprawdę Nick nie okazał się jego ojcem.
W ogóle NIE MA takiej opcji Jakby sie okazało, że Nick nie jest jego ojcem, to ten serial nie miałby racji bytu
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
aja napisał(a):Na mnie też zrobiła dobre wrażenie, szczególnie jak rozmawiała w Janet o Nicku No i przede wszystkim odprawiła tego palanta, który myślał, że taki super jest Znalazłam slicznego ava z nią i N., ale jako zwolenniczka NA nie byłam w stanie go sobie wstawić
W poprzednich odcinkach wydała mi się taka.. poważna i oschła, a teraz zmiana o 180 stopni. I faktycznie jej rozmowa z Janet była niezła
A Ray to dosłownie idiota i palant. Zaraz wini za wszystko Nicka. Tak jakby wiedział z góry, że to przez niego. Może ona faktycznie nie chciała z nim zamieszkać? A jemu się ubzdurało..
aja napisał(a):Oni są boscy! W ogóle jak ta starsza pani zemdlała to byłam pewna, że PP wybiegnie z domu, ale chłopak sie nie przełamał nawet w takiej sytuacji
Taki dylemat miał chłopak, jak się trzymał tej framugi, czy wyjść, czy nie.. Ciekawe, czy zrobią w finałowym odcinku, że w końcu wychodzi z domu Fajnie też brzmi, że on ją zaprasza na wejście, zamiast na wyjście
aja napisał(a):W ogóle NIE MA takiej opcji Jakby sie okazało, że Nick nie jest jego ojcem, to ten serial nie miałby racji bytu
Pewnie nie ma. Ale gdyby jednak - to byłby to niezły szok, bo robią wszystko tak, żeby wyglądało, że jest jego ojcem
Nick i Sam byli świetni, najlepsza scena u dyrektora, no i na scenie razem wyglądali super Gdyby Nick nie okazał się jego ojcem, to byłoby kompletnie bez sensu, ale ja nie chcę Nicka i Hannah razem, mimo że wydała się tym razem bardziej przystępna, to jednak on ma być z Aubrey
Pomoc Samowi była dobra, najlepsza była wizyta w gabinecie dyrektora, Nick i ta, jak jej tam, zamiast słuchać dyrka to wypytywali małego Sama o to czy mu się udało, dzięki temu odcinek mi się spodobał. Jeśli chodzi o Eddiego, to też myślałem że wstyd mu się pokazać w miejscu publicznym, ale okazało się inaczej i nałapał u mnie punktów.
Jak wszyscy inni mówią, scena u dyrektora była genialna. A tak poza tym dobrze się dzieje, no i może jeszcze fajna scena niby-koncertu Sama dla Amandy, a ona uciekła. I jeszcze niby-randka Eddie'go i Janet też była dobra.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Person of Interest (S01), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Scena u dyrka miodzio. "Jaka jest różnica między śmiechem a chichotaniem?". Jak wyrwać dziewczynę? Nick jako spec od tych rzeczy. <lol> Pierwsze dwie fazy poszły pomyślnie, szkoda że trzecia nie wypaliła, ale cóż nie ten wiek.
Niewiedza nie hańbi, większość poczytuje ją za szczęście.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p