| Popularne wątki w tym miesiącu | Kategoria | Odwiedzin |
|---|---|---|
| Wyniki ankiety - seriale do działu TOP5 | TOP5 | |
| Seriale, które nie powinny zostać skasowane | Forum ogólne |
2009
Opiekun: Czesiek_PL
Rita zabita w wannnie i Harrison we krwi. Podobaly mi sie sceny jak Decter wychodzil z Harrisem z lazionki i byli porownywani do Henry'ego i Dextera wychodzacych z kontenera.

Dobrze, że nie czytałem żadnych spoilerów. Bo zakończenie nie było by dla mnie takie same.
Maniac_ napisał(a):Z innej beczki zastanawiam się jaki będzie wątek przewodni kolejnego sezonu, bo na chwilę obecną wszystkie aspekty rodzinne zostały rozwiązane.
Chociaż za to co zrobił na końcu nie powinienem tak mówić...
Debra wie kim była Laura Moser, wie o jej śmierci i o Ice-Truck-Killerze. Teraz tylko krok by odkryć prawdę o bracie. Tylko co z nią zrobi? Pogodzi się z tym kim jest? A może przyszły sezon nawet o to nie zahaczy...?
Mam pytanie: Czy Dexter adoptował dzieci Rity jak wzięli ślub? Bo jeżeli nie, to nie będzie miał praw i pewnie matka Rity je weźmie...
I dobrze
Teraz Dexter sie pewnie będzie obwiniał jeszcze bardziej, może nawet odda dzieci pod opiekę kogoś innego.
Ulubiony serial:
BB / Fringe / MM / SoA
gadu:
3343371
Niesamowita scena. Trochę szkoda mi Rity, ale jak dzięki temu scenarzyści wymyślą chociaż tak dobry piąty sezon, nie mam nic przeciwko.
Kurde, słyszałem przed finałem, że jest fantastyczny, ale to co zobaczyłem, mnie przerosło i to o wiele. 8) Na następny sezon Dextera czekam z wielką niecierpliwością i jest to najlepszy finał sezonu, jaki widziałem razem z finałami z Lostów i Sonsów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników