pobierz plik w całości
Od 16.09.2007 Roswell znowu zagości w Polsce. Będzie można przypomnieć sobie perypetie kosmitów (wszystkie sezony) w niedziele w TV4 o godzinie 13.00
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
o to nawet fajnie, ale nie wiem czemu ale ja wolałem jak za pierwszym razem późnym wieczorem leciało, czy to nawet już noc była bo chyba przed północą, wtedy się to fajnie oglądało
Cya napisał(a):o to nawet fajnie, ale nie wiem czemu ale ja wolałem jak za pierwszym razem późnym wieczorem leciało, czy to nawet już noc była bo chyba przed północą, wtedy się to fajnie oglądało
Tylko że to leciało z niedzieli na poniedziałek o jakiejś północy...co było beznadziejne...
Ooo bardzo fajnie, że Roswell wraca Oglądałam to jeszcze w gim jak byłam - teraz studia - będzie ciekawie obejrzeć całość jeszcze raz. Mam ogromny sentyment do tego serialu;)
strasznie się cieszę. kocham Roswell < 3
oglądałam dzisiaj (:
ja nie oglądałam Roswell jak leciało o tej północy czy jakoś tak.
pierwszy raz zaczęłam oglądać, jak leciało w każdą sobotę i niedzielę o jakiejś 17.00 (:
też fajny klimacik był, ach sentymencik
no godzina rzeczywiście straszna... a na jakim programie?
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p