Taifun napisał(a):niestety ale nie mamy w bazie takiego serialu.
To sądzę że przydało by się go wrzucić bo widzę na forum ma własny dział i to nawet bardzo aktywny. Więc pozwolę się coś wrzucić od siebie.
[center]
Plotkara / Gossip Girl[/center]
Tajemnicza
Plotkara (Gossip Girl) ma oko na Upper East Side. Widzi wszystko, i wie wszystko. To dzięki niej poznajemy perypetie młodych pięknych i bogatych nastolatków z Nowego Jorku.
Piękna i ambitna
Blair Waldorf po wyjeździe swojej przyjaciółki
Sereny van der Woodsen, stała się najpopularniejszą osobą w szkole. Podziwiana przez dziewczyny, pożądana przez chłopaków.
Blair doskonale odnalazła się w nowej roli, jednak po roku, niespodziewanie spowrotem pojawia się
Serena... Jak wiele to zmieni? Czy dziewczyny odnowią przyjaźń? I dlaczego
Serena wróciła?
Odpowiedzi udzieli nam Plotkara, która wie, za co ja kochamy, i właśnie dlatego zadba, abyśmy mieli o czym plotkować.
Gossip Girl przedstawia losy szóstki bohaterów:
Jenny Humphrey(Taylor Momsen ), Dan’a Humphrey(Penn Badgley), Nate’a Archibald’a(Chace Crawford), Chuck’a Bass’a (Ed Westwick), Sereny Van Der Woodsen(Blake Lively ) oraz
Blair Waldorf (Leighton Meester). Dodatkowo w serialu spotykamy mamy Blair i Sereny, czyli
Eleanor Waldorf (Florencia Lozano) i
Darla von der Woodsen (Kelly Rutherford). Występuje również brat Sereny -
Eric (Connor Paolo) oraz ojciec Dana i Jenny -
Rufus Humphrey (Matthew Settle). Całość w roli
Plotkary świetną narracją obdarzyła
Kristen Bell.
Całość serialu powstaje na podstawie tomów opowiadań
Cecily von Ziegesar "Plotkara".
Pierwszy sezon będzie składał się z 22 odcinków, data emisji pierwszego odcinka to 18 Wrzesień 2007.
Data emisji to kanał the CW o godzinie 8 p.m. we Wtorki ( czasu amerykańskiego )
Uff... myślę że może wystarczy, a co za Przyjaciela forum to dziękuję i obiecuję że nie poprzestanę na tym, pomagać mogę
God gave Rock'n'Roll to You
Pochłonąłem: The Sopranos, Dexter (s1-3), Californication (s1-2), Skins (s1-2). Gossip Girl (s1), Pitbull, Weeds (s1-4), Scrubs (s1-7), House M.D. (s1), Sons of Anarchy (s1), Secret Diary of a Call Girl (s1), Generation Kill,
Pochłaniam: Skins (s3), Lie to Me (s1), the Mentalist (s1), Gossip Girl (s2)
http://www.tkphoto.pl