pobierz plik w całości
Breaking Bad! Prezentuje zdecydowanie bardziej wyrównany poziom niż Dexter (którego 6 serii nawet jeszcze nie rozpocząłem).
Supernatural czy Chuck?
Bartezz napisał(a):BTW: Co Ci się eL nie podobało w 4. sezonie Skins? Ja byłem zachwycony 3. i 4. sezonem. Świetna druga generacja. Lepsza od pierwszej, zakochałem się w tym serialu właśnie dzięki drugiej generacji. Ale trzecia to już totalne dno.
Naprawdę!? To jesteś chyba pierwszą osobą jaką znam, której podobała się bardziej druga generacja od pierwszej. 4 sezon był beznadziejny, był za krótki, zakończenie było śmieszne, a to co się stało np. z Freddiem woła o pomstę do nieba...jedynym dobrym odcinkiem z 4 serii był epizod o Cooku, reszta to przeciętność lub słabizna. 1 i 2 sezon to dla mnie wyznacznik najlepszego serialu młodzieżowego. Sorry za offtop.
PS Trzeciej generacji, czyli 5 sezonu nie widziałem.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 22 lis 2011, o 19:48 przez eLMaQ, łącznie edytowano 1 raz
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
To jestem chyba pierwszą osobą jaką znam, której podobała się bardziej druga generacja od pierwszej.
Zaprzeczyłeś sam sobie?
Co do Skinsów, to bardzo lubie zarówno pierwszą jak i drugą generacje, ale jak bym miał sie skłaniać ku tej lepszej to jednak ta pierwsza. Czwarty sezon to rzeczywiście masakra, jeśli chodzi o końcówke. A serial dalej oglądam chociaż ta nowa seria, to już nie to samo.
@Czesiek_PL: Do Ciebie było 2 Broke Girls czy New Girl?
Breaking Bad czy Sons of Anarchy?
Sons of Anarchy ponieważ Breaking Bad to typowy dramat i rzadko jest się z czego pośmiać. Ostatnio w Sons of Anarchy też nie ma z czego ale przynajmniej więcej akcji jest i aktorzy lepsi/sympatyczniejsi. Mniej wkurzających postaci. Terranova czy Caprica?
Co prawda obu seriali widziałem tylko kilka odcinków, ale były one lepsze w Grey's Anatomy, więc wybiorę ten serial.
Boardwalk Empire czy Game of thrones?
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Schameless - Suits też mi przypadł do gustu, ale jakoś bohaterowie Shameless są bardzie wyraziści. No i mamy tam dramaty dorosłych, ich dzieci i akcje komiczne się trafią czasem.
Raven napisał(a):The Walking Dead czy Sons of Anarchy?
Sons of Anarchy, bez chwili zastanowienia!
TWD nie dorasta do pięt serialowi Kurta Suttera. Może jeśli by świetnie i wiernie przenieśli komiks, to miałoby jakieś szanse...Ale przy obecnej dość średniej formie serialu, nie ma szans z SoA.
Moje pytanie: Community czy The Big Bang Theory?
Ostatnio edytowano 19 sty 2012, o 04:12 przez eLMaQ, łącznie edytowano 1 raz
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Mentalista. Jakoś tak bardziej przypadł mi do gustu.
Breaking Bad czy Boardwalk Empire?
Oglądane: Dexter, Walking Dead, Castle, Criminal Minds, Person of Interest, Suits, Mentalista, Breaking Bad, Alcatraz, The Firm. Zakończone: Lost, V, 39ipół, 24, Lie to Me, Prison Break, Dr. House (koniec na s7).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p