Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
rACZEJ Wisła choc jak bylem na 2 tygi w gorach w to lato to ci kibole Z Wisły powybijali nam szyby w schronisku bo podbno my swietokrzyscy ( Korona ) jestesmy w sojuszu z Cracovia a jak wiadoma Wisła i Cracovia ... no coz
They saw the future ...
they saved the cherleader,
...
IT'S TIME TO SAVE THE WORLD
Ja nienawidze polskich klubów i kolesi biegających po podwórku i wołających "Elana!Elana!",połowa takich żuli nie potrafi wymienić nawet dwóch zawodników Elany tylko se gadają o ustawkach , WOW ale to fajne
Na dworze jest mrok, w tramwaju jest tłok, kibice na Wisłę jadą. Wtem nagle ktoś wstał - zaśpiewam ja wam o Wiśle mej ukochanej. Hej nasz TS, Do Boju Wisełka Kraków. Dwie bramki Żurawski, Dwie bramki Frankowski, i Wisła jest mistrzem Polski.
I oczywiście nasz Wiślacki Hymn:
Kod:
Jak długo na Wawelu, Zygmunta bije dzwon, Tak długo nasza Wisła, Zwyciężać będzie wciąż. Zwycięży orzeł biały, zwycięży polski ród Zwycięży nasza Wisła, bo to Krakowski klub Zwycięży nasza Wisła, bo to Krakowski klub Wierny swojej drużynie, znów przyjdę na jej mecz, i smutek z serca zginie, troski odejdą precz. Zwycięży orzeł biały, zwycięży polski ród Zwycięży nasza Wisła, bo to Krakowski klub Zwycięży nasza Wisła, bo to Krakowski klub Zwycięży Gwiazda Biała, Nasza Wiślacka brać, Zasługa to niemała, Tych co umieją grać. Zwycięży orzeł biały, zwycięży polski ród Zwycięży nasza Wisła, bo to Krakowski klub Zwycięży nasza Wisła, bo to Krakowski klub Nawet jeśli przegrywasz, To musi krótko trwać, Bo mistrza ten zdobywa, który potrafi grać. Zwycięży orzeł biały, zwycięży polski ród Zwycięży nasza Wisła, bo to Krakowski klub Zwycięży nasza Wisła, bo to Krakowski klub
Albo jeszcze:
Kod:
Na prawo most, na lewo most, A dołem Wisła płynie. Tu jeden gol, tam drugi gol, Zwycięstwo nas nie minie. Gdy piłkarze Wisełki strzelają, To kibice z Reymonta śpiewają. Tu jeden gol, tam drugi gol, Zwycięstwo nas nie minie.
Ale ich jest naprawdę dużo tyle że większość tych długich na meczach nie idzie
A mnie to kiedys rozmieszylo jak byl jakis mecz Ligowy Legia z kims grala a na trybunach rozwieszono wielka Flage Juventusu i krzyczano"Juve, Juve, Juve..."
Taki Juventus to napewno nie wiem ze Taki klub jak Legia istnieje
te piosenki mi się nie podoboją zbytnio może dlatego że po prostu nie lubie klubów jak Wisła czy Legia a Juventus na 100% nie wie że taki klub jak Legia istnieje
Zagłębie Sosnowiec co niesie za sobą Legie Warszawa. Aż się człowiek musiał zalogować, bo tu same dzieci kwiaty i takie brednie wypisują
kanon napisał(a):Juventus na 100% nie wie że taki klub jak Legia istnieje
Jednak klub kibica Juventusu i Legi zorganizował mecz między właśnie kibicami obu klubów, więc czy tak nie wiedzą to tego nie byłbym pewien. A poza tym wielkie kluby bacznie obserwują cały czas praktycznie każdą ligę, jakoś piłkarzy musza zdobywać, a wiadomo kto pierwszy ten lepszy.
PS G unit, G to skrót od gó*na czy jak ?
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez KaruzeL, łącznie edytowano 2 razy
Wisła pewnie wygrała lol, po 50 minutach 0:4 u siebie dostawali, dopiero jak GKS odpuścił i powiedzmy szczerze olał mecz to strzelili dwie bramki Jak Legia dostała lanie to co się stało z Wisłą
kanon napisał(a):chyba jednak nie pedale a KaruzeL to na cześć karuzeli bo tam spędzasz cały dzień ??
kanon jak czytam Twoje wypowiedzi to aż mną rzuca aby,już Ci raz zwróciłam uwagę teraz zrobię to drugi raz (wiem że nie moja to sprawa) JESTEŚ STRASZNIE NIE UPRZEJMY i na każdym kroku kogoś lub czegoś się bezsensownie czepiasz.Jak można kogoś (tym bardziej obcą osobę) tak obrażać.Aż szkoda słów
A co pytania Wisła czy Legia to ja stanowczo mówię ŻADEN tylko WIDZEW ŁÓDŹ
Ostatnio edytowano 21 mar 2007, o 15:18 przez Guśka, łącznie edytowano 1 raz
Jak feniks z popiołu wstanę Odrodzę się By wnieść w twoje życie zamęt...... http://zibi.blogabet.com/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p