Ogłoszenia
Najlepszy serial wszech czasów - rankingi i głosowanie -
głosuj
Pobieraj seriale z sieci -
download
Jaki serial polecasz? -
napisz
Najlepsze seriale Wg filmweb.pl -
zobacz
Zobacz kto zdobył
Złote Globy 2009
What I like about you (Siostrzyczki) • peb, rapidshare
Nowe seriale, opinie, recenzje użytkowników. Co się dzieje w świecie seriali dowiesz się tutaj :-)
dodano 18 lis 2006, o 18:21
Tutaj dyskutujemy na temat serialu Siostrzyczki emitowanego w telewizji TVN7 w soboty i niedziele.
Valerie właśnie skończyła studia, ma fantastycznego chłopaka, apartament na Manhattanie, a przed sobą świetnie zapowiadającą się karierę w public relations. Jej życie jest spokojne i uporządkowane. Pewnego dnia do jej drzwi puka młodsza siostra Holly - jej totalne przeciwieństwo. Od tej pory życie Valerie diametralnie się zmienia. Holly nie toleruje żadnych nakazów i ograniczeń. Jest szalona, zwariowana i przede wszystkim mało odpowiedzialna. Zdesperowana Val bezskutecznie stara się okiełznać żywiołową szesnastolatkę. Jeff, chłopak Val, z rozbawieniem obserwuje siostrzane zmagania, natomiast przyjaciel Holly, Garry Thorpe, bez pamięci zakochuje się w Valerie wierząc, że jego uczucie jest odwzajemnione.
dodano 19 lis 2006, o 16:30
Niezbyt długo miałam przyjemność oglądać, bo tatusiowi szkoda pięniędzy na kabel, ale tyle ile zdążyłam obejrzeć - polubiłam. Cholera, dlaczego ja mam takich rodziców?
Jesteś uploaderem?
Dlaczego hostujesz pliki na rapidshare skoro hotfile oferuje wysokie stawki za pobieranie twoich plików!
Obecnie wszyscy przechodzą na hotfile z prostej przyczyny. Zamiast punktów możesz zbierać prawdziwe pieniądze. Ponad 10$ za 1000 pobrań. Mało? Przekonaj się sam i dorabiaj jako uploader serwisu hotfile.com - więcej informacji
precyl • darkwarez • download • peb.pl • rapidshare
dodano 28 lis 2006, o 09:52
Świetny serial, obecnie go oglądam w każdą sobote na tvn7. W sam raz zwłąszcza dla młodzieży.
dodano 28 lis 2006, o 15:52
jakoś nigdy na to nie trafilam choc słyszalam że fajne
dodano 30 lis 2006, o 12:37
Ale ten serial już chyba nie kręcą?? a z tego co pamiętam to ostatni odcinek na TVN7 niczego nie rozwiązał
dodano 30 lis 2006, o 14:59
bo to był ostatni odcinek 3 serii, a jest jeszcze 4. której nie było w Polsce
One Tree Hill, Desperate Housewives, The vampire diaries, Grey's Anatomy, Weeds, Lost, Dexter
Bones 5, The Big Bang Theory 3, How I met your mother 5, Supernatural 5
dodano 14 gru 2006, o 18:56
A wiesz może Olina czy któraś polska stacja ma zamiar puścić 4 serię?
Od czasu do czasu oglądałam, bo to całkeim sympatyczny serial
dodano 14 gru 2006, o 19:02
Tak z ciekawości, czy ta 4 seria kończy się jakoś sensownie?? jest jakiś koniec który byśmy sobie życzyli??
dodano 16 gru 2006, o 14:33
Nawet fajny serial, teraz coś leci o 10:00 na tvn7 w niedziele ale powtórki, z tego co ja pamiętam to skończyło sie na tym że Holly poleciała do Paryża i tyle
dodano 16 gru 2006, o 16:24
Ireth napisał(a):A wiesz może Olina czy któraś polska stacja ma zamiar puścić 4 serię?
nie wiem

ale zawsze można sobie na YouTube obejrzeć

mac napisał(a):teraz coś leci o 10:00 na tvn7
po 12
One Tree Hill, Desperate Housewives, The vampire diaries, Grey's Anatomy, Weeds, Lost, Dexter
dodano 6 sty 2007, o 17:49
fajnu serial szkoda ze juz nie leci codziennie
mac napisał(a):teraz coś leci o 10:00 na tvn7
leci o 13:45 i 14:15 w weekend
Niech biszkopt bedzie z wami

dodano 7 sty 2007, o 11:37
leci leci a dokladnie : Sobota, około 13:00
Niedziela, około 09:30 / powt. i jest bardzo sympatyczny..cieply mily... akurat by sobie opdpoczac od zgielku tygodnia...
dodano 7 sty 2007, o 12:15
Ale sam przyznasz ze siastrzyczki maja pomysly
Niech biszkopt bedzie z wami

dodano 26 sty 2007, o 20:47
Uwielbiam ten serial ahh a Amanda B
ynes jest najlepsza
Ostatnio edytowano 26 sty 2007, o 20:51 przez
lezka237, łącznie edytowano 1 raz
dodano 10 mar 2007, o 17:22
Serial średnich lotów - nikt nie ginie, nigkogo nie ściga rząd, nic ciekawego
Come, join us. Your time is running out.
dodano 11 mar 2007, o 20:06
a to w każdym muszą się takie rzeczy dziać?

dla mnie jest świetny, niestety ostatnio nie ma mnie w domu jak leci w sobotę
dodano 11 mar 2007, o 20:11
0lina napisał(a):a to w każdym muszą się takie rzeczy dziać?

dla mnie jest świetny, niestety ostatnio nie ma mnie w domu jak leci w sobotę

To znów jest na tvn7? pamietam ze byla przerwa... albo ja po prostu stracilam zainteresowanie
Come, join us. Your time is running out.
dodano 11 mar 2007, o 20:51
od grudnia bodajże lecą powtórki, teraz już 3 seria
Powrót do Forum ogólne
Sprawdź What I like about you (Siostrzyczki) w internecie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download: rapidshare, napisy, megaupload, peb.pl, chomikuj, filmweb, torrent
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, fileupload, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, odsiebie.com, megashares, peb.pl, filefactory, hotfile
znajdziesz tutaj napisy, odcinki seriali, soundtrack
formaty: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
oraz takie seriale jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com,ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p