Ogłoszenia
Najlepszy serial wszech czasów - rankingi i głosowanie -
głosuj
Pobieraj seriale z sieci -
download
Jaki serial polecasz? -
napisz
Najlepsze seriale Wg filmweb.pl -
zobacz
Zobacz kto zdobył
Złote Globy 2009
What I like about you (Siostrzyczki) • peb, rapidshare
Nowe seriale, opinie, recenzje użytkowników. Co się dzieje w świecie seriali dowiesz się tutaj :-)
dodano 1 kwi 2007, o 10:42
Jak tak to może zacznę oglądać... Chociaż chyba trochę za wcześnie, nie zdążę wrócić ze szkoły
Come, join us. Your time is running out.
dodano 3 kwi 2007, o 17:23
od 23 kwietnia premierowy w Polsce 4 sezon na tvn7
One Tree Hill, Desperate Housewives, The vampire diaries, Grey's Anatomy, Weeds, Lost, Dexter
Bones 5, The Big Bang Theory 3, How I met your mother 5, Supernatural 5
Jesteś uploaderem?
Dlaczego hostujesz pliki na rapidshare skoro hotfile oferuje wysokie stawki za pobieranie twoich plików!
Obecnie wszyscy przechodzą na hotfile z prostej przyczyny. Zamiast punktów możesz zbierać prawdziwe pieniądze. Ponad 10$ za 1000 pobrań. Mało? Przekonaj się sam i dorabiaj jako uploader serwisu hotfile.com - więcej informacji
precyl • darkwarez • download • peb.pl • rapidshare
dodano 6 maja 2007, o 14:30
Oglądam 4 sezon, jest bardzo fajny
dodano 1 cze 2007, o 22:50
Skończyłam oglądać WILAY

Jak ja ten serial lubie!

I co z tego, że nikt nie ginie, nikt nie ucieka z więzienia a wszystko kręcone jest w studiu...
Przez cały ten serial żaden wątek mnie nie zawiódł a 4 sezon był zdecydowanie najlepszy!

W pierwszym było troche nudnawo bo była tylko Holly, Gary, Val i ten jej niewydarzony facet. W drugim już ciekawiej bo dołączaja Tina i Vince. Trzeci minimalnie gorszy bo był Ben, którego nie cierpiałam a czwarty to klasa

Holly jest z moim ulubieńcem Vincem a Val jest z Vic'iem!

Pamiętam jak pracowali razem i przez te pare odcinków, w których wszystko zanosiło sie, że będą razem strasznie go polubiłam ale jak go usunęli z serialu to jakąs mnie to nie ruszyło. Ale jak pojawił sie w czwartym sezonie to kompletne zaskoczenie! Szkoda tylko, że jest strażakiem bo jakoś to do mnie nie trafia
Generalnie - bedzie mi brakować tego serialu
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 01:00 przez
aja, łącznie edytowano 1 raz
ZQKB
Come on girl, one last time
let me know you're still alive!icon by
mal_contentum
dodano 3 cze 2007, o 14:01
ja sobie oglądam właśnie 4 sezon no i spoko jest, ale powiem szczerze, że dużo bardziej interesują mnie wątki z Val niż z Holly ;P
One Tree Hill, Desperate Housewives, The vampire diaries, Grey's Anatomy, Weeds, Lost, Dexter
dodano 17 cze 2007, o 13:56
HeroSHI napisał(a):Serial średnich lotów - nikt nie ginie, nigkogo nie ściga rząd, nic ciekawego

A Ty co, chcesz żeby każdy serial był kopią "Prison Break"?
dodano 27 wrz 2007, o 14:27
a w ogole puszcza 4 sezon w tv? macie jakies wiadomosci?
dodano 28 wrz 2007, o 21:07
4 sezon już leciał w tv, dokładnie na tvn7 jakoś w kwietniu chyba. na pewno w kwietniu, bo pamiętam, że to było przed maturami, więc musiałam sobie odpuścić oglądanie
W trakcie: The Simpsons (s11), The Office (s6), Grey's Anatomy (s6), Desperate Housewives (s6), Lost (s6), House M.D. (s6), Bones (s5), Skins (s4), Ugly Betty (s4), Private Practice (s3), The Big Bang Theory (s3), Gossip Girl (s3), 90210 (s2), How I Met Your Mother (s2), Modern Family (s1), Cougar Town (s1), Glee (s1), Eastwick (s1), The Vampire Diaries (s1), Mercy (s1), The Good Wife (s1), Community (s1), Rome (s1)
icon / dwight
dodano 11 lis 2007, o 12:46
ja lubilam siostrzyczki, tylko szkoda ze sie urwalo i nie wiadomo co dalej

mogliby puscic nowe
dodano 13 gru 2007, o 22:30
Urwało? Mi się wydaje że ten serial już się zakończył. Był przecież ślub Val z Vic'kiem (tym strażakiem - nie pamietam do końca jak on miał na imie

) na którym Holly i Vince wrócili do siebie a Gary i Tina się pocałowali. To mi wyglądało na koniec...
dodano 24 gru 2007, o 21:23
no właśnie, seria miał zakończenie. Nawet w polskiej tv puścili do końca

Vick
dodano 4 sty 2010, o 12:18
oglądam sobie właśnie od początku Siostrzyczki, hehe Holly to jest świr
Powrót do Forum ogólne
Sprawdź What I like about you (Siostrzyczki) w internecie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download: rapidshare, napisy, megaupload, peb.pl, chomikuj, filmweb, torrent
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, fileupload, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, odsiebie.com, megashares, peb.pl, filefactory, hotfile
znajdziesz tutaj napisy, odcinki seriali, soundtrack
formaty: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
oraz takie seriale jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com,ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p