pobierz plik w całości
Jak tak to może zacznę oglądać... Chociaż chyba trochę za wcześnie, nie zdążę wrócić ze szkoły
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Skończyłam oglądać WILAY Jak ja ten serial lubie! I co z tego, że nikt nie ginie, nikt nie ucieka z więzienia a wszystko kręcone jest w studiu... Przez cały ten serial żaden wątek mnie nie zawiódł a 4 sezon był zdecydowanie najlepszy! W pierwszym było troche nudnawo bo była tylko Holly, Gary, Val i ten jej niewydarzony facet. W drugim już ciekawiej bo dołączaja Tina i Vince. Trzeci minimalnie gorszy bo był Ben, którego nie cierpiałam a czwarty to klasa Holly jest z moim ulubieńcem Vincem a Val jest z Vic'iem! Pamiętam jak pracowali razem i przez te pare odcinków, w których wszystko zanosiło sie, że będą razem strasznie go polubiłam ale jak go usunęli z serialu to jakąs mnie to nie ruszyło. Ale jak pojawił sie w czwartym sezonie to kompletne zaskoczenie! Szkoda tylko, że jest strażakiem bo jakoś to do mnie nie trafia Generalnie - bedzie mi brakować tego serialu
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez aja, łącznie edytowano 1 raz
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
4 sezon już leciał w tv, dokładnie na tvn7 jakoś w kwietniu chyba. na pewno w kwietniu, bo pamiętam, że to było przed maturami, więc musiałam sobie odpuścić oglądanie
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Urwało? Mi się wydaje że ten serial już się zakończył. Był przecież ślub Val z Vic'kiem (tym strażakiem - nie pamietam do końca jak on miał na imie ) na którym Holly i Vince wrócili do siebie a Gary i Tina się pocałowali. To mi wyglądało na koniec...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p