Skończyłam oglądać WILAY Jak ja ten serial lubie! I co z tego, że nikt nie ginie, nikt nie ucieka z więzienia a wszystko kręcone jest w studiu... Przez cały ten serial żaden wątek mnie nie zawiódł a 4 sezon był zdecydowanie najlepszy! W pierwszym było troche nudnawo bo była tylko Holly, Gary, Val i ten jej niewydarzony facet. W drugim już ciekawiej bo dołączaja Tina i Vince. Trzeci minimalnie gorszy bo był Ben, którego nie cierpiałam a czwarty to klasa Holly jest z moim ulubieńcem Vincem a Val jest z Vic'iem! Pamiętam jak pracowali razem i przez te pare odcinków, w których wszystko zanosiło sie, że będą razem strasznie go polubiłam ale jak go usunęli z serialu to jakąs mnie to nie ruszyło. Ale jak pojawił sie w czwartym sezonie to kompletne zaskoczenie! Szkoda tylko, że jest strażakiem bo jakoś to do mnie nie trafia Generalnie - bedzie mi brakować tego serialu
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 01:00 przez aja, łącznie edytowano 1 raz
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
4 sezon już leciał w tv, dokładnie na tvn7 jakoś w kwietniu chyba. na pewno w kwietniu, bo pamiętam, że to było przed maturami, więc musiałam sobie odpuścić oglądanie
W trakcie: The Simpsons (s13), Weeds (s6), True Blood (s3), Parks and Recreation (s2), How I Met Your Mother (s2), The Big C (s1), Six Feet Under (s1), Persons Unknown (s1), The Good Wife (s1), Community (s1), Rome (s1)
Urwało? Mi się wydaje że ten serial już się zakończył. Był przecież ślub Val z Vic'kiem (tym strażakiem - nie pamietam do końca jak on miał na imie ) na którym Holly i Vince wrócili do siebie a Gary i Tina się pocałowali. To mi wyglądało na koniec...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p