pobierz plik w całości
Pochwalcie się swoimi maszynami. Jakie macie zestawy i gdzie kupiliście? Laptopami również można się chwalić
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
ja mam laptopa celeron mobile 1,7 ghz jeden rdzeń 2 gb ram k. grafiki x3100 512 mb 160 gb dysk twardy matryca pół matowe 15,4 cale
działa świetnie i pobiera malutko prądu. Używam go do oglądania seriali i słuchania muzyki oraz surfowania w internecie. Również gram w jakieś gierki ale nie najnowsze tylko te z klimatem Warcraft 3 , wow też działa więc nie jest źle. Widać, że nie trzeba mocnego lapka żeby móc swobodnie pracować, grać .
ja też sobie kupiłem nowy komputer w ostatnim czasie do pracy z grafiką. komputer stacjonarny (nowy): Procesor: AMD Athlon II X2 240 - 2.8 Ghz (Max podkręciłem do 3.5 Ghz i nawet się nie grzał dalej musiałbym napięcie zmieniać a nie chcę go katować) RAM: G.Skill 2x1GB 800Mhz CL4 PK HDD: Samsung F1 320GB Zasilacz: Forton 450W Płyta główna: Gigabyte Ma770-UD3 rev.2 Karta graficzna: GF 9600 GSO 256 mb (trochę mało ramu ale najnowsze gierki chodzą ładnie) Obudowa: elite 331 + dokupiony wiatraczek SilentiumPC SilentiumPC Zephyr 120 (13,9 dBA) System: Narazie Windows XP bo na laptopie testuję siódemkę Monitor: NEC MultiSync 2070NX (LCD: matryca S-IPS, którą ciężko dostać. Odwzorowywanie kolorów jak w starym CRT i brak smużenia! Jestem zadowolony)
laptop: intel celeron Mobile 1,7 Ghz 64 bit 2 gb ram k. grafiki zintegrowana x3100 512 mb (ramu dużo a carbon ma problemy. Nigdy nie sugerujcie się ilością pamięci na k. grafiki i nie kupujcie zintegrowanych chyba, że np. do laptopa) dysk 160 GB system: windows 7 Firma: HP Laptopa mam od 2 lat i sprawuje się świetnie.
Też myślałem nad tym AMD Phenom co masz utorrent później o AMD Phenom II X4 955 Black Edition s.AM3 BOX a skończyło się na Q9550 O i widzę że mamy tę samą obudowę jak ci się sprawuje ? jakieś problemy z przednim panelem ? Podoba mi się towja karta graficzna choć nie wiem czy by się u mnie zmnieściła bo mam karte dźwiękowa Teraz myślę nad zmianą karty graficznej jaką proponujecie, 3 przedziały cenowe: przede wszystkim musi być cicha! - 400 - 600 - 800
Rabcio napisał(a):O i widzę że mamy tę samą obudowę jak ci się sprawuje ? jakieś problemy z przednim panelem ?
cooler mastery są super! Jak jest dobrze zmontowany komp to nic nie powinno się dziać. Mi montował esc ale kiedyś rozkręcę i się pobawię jak będzie starszy Co do karty to musisz pomierzyć ale raczej się zmieści o ile nie ma tego dodatkowego chłodzenia np. na sekcję zasilania.
Rabcio napisał(a):Teraz myślę nad zmianą karty graficznej jaką proponujecie, 3 przedziały cenowe: przede wszystkim musi być cicha! - 400 - 600 - 800
Wg mnie nie warto brać pasywnego chłodzenia tylko jakieś dobre aktywne. Różnicy nie zauważysz a wiatrak będzie słyszalny przy maksymalnym obciążeniu. - 400: Radeon HD 4850 (Należy unikać HD4850 od Palita i Gainwarda. Posiadają one bardzo słabe chłodzenie sekcji zasilania, co przyczynia się do awarii wielu z tych kart. Z tego powodu ciężko polecić Asus'a 4850 TOP.) -600:Radeon HD 4870, GeForce GTX 260 -800:GeForce GTX 275, Radeon HD 4890 1GB
Z tego co czytałem Radeony są lepsze wydajnościowo ale GF są cichsze, mają mniejszy pobór energii ale co się z tym wiąże również są mniej podatne na podkręcanie. Wybór należy do Ciebie
Ja sam wszystko montowałem znaczy się z kolegą czyli nie wkładałeś dvd do obudowy twoje szczęście każdy kto ma tę budę to twierdzi ze chce zabić osobę która zaprojektowała ten panel przedni na wcisk. Jeśli chodzi o miejsce to ja koło karty graficznej mam Xonara dx i z tą kartą pasują na ulał nawet igły nie da się już wcisnąć przy kolejnym otwarciu kompa zobaczę co i jak a jak będę miał kupić to popytam ludzi... Tak w ogóle to części do komputera drożeją zazwyczaj przed świętami a kiedy zaczynają tanieć luty - marczec ?
Dysk: 320gb Procesor: Intel Core 2 Duo T6500 2x2.1 GHz RAM: DDR2 3GB Karta graficzna: ATI Radeon HD4330 512mb Karta dźwiękowa: Realtek High Definition Monitor: 15,4 1366x768 HD
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p