pobierz plik w całości
Z powodu niezadowalających wyników oglądalności stacja ABC postanowiła anulować serial. Arcydzieło to nie było, ale dobrze się oglądało. Poza tym to sci-fi więc szkoda że to już koniec.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Tego serialu z dotąd anulowanych najbardziej żałuję. Może nie było to arcydzieło, ale co najmniej zadowalająca produkcja. Do tego skończył się TAKIM cliffhangerem, że zanosiło się na wspaniały 3 sezon. Do tego przypływały wiadomości zza Oceanu, że aktorzy nie szukają nowych kontraktów, jak to było przy okazji NOF'a czy Off the Map, więc ciągle miałem nadzieję. Ale cóż...
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Też jestem tym rozczarowany. Serial może nie był wielką produkcją, ale miał interesującą historię i pięknie się rozwijał. I tak jak eLMaQ mówi - cliffhanger dawał nadzieje na coś wielkiego. Chociaż to samo myślałem po zakończenie S01 No cóż, trzeba czekać na nową produkcję sci-fi a na horyzoncie chyba tylko nowy Battlestar od Syfy co nie napawa mnie zbytnio optymizmem.
Czesiek_PL napisał(a):No cóż, trzeba czekać na nową produkcję sci-fi a na horyzoncie chyba tylko nowy Battlestar od Syfy co nie napawa mnie zbytnio optymizmem.
Jest jeszcze TerraNova od FOXa i Falling Skies od TNT.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
O faktycznie Falling Skies jest na ten serial liczę. Terra Nova jakoś mnie nie rajcuje chociaż na pewno obejrzę żeby zobaczyć jak to wyszło. Jeśli będzie miał w końcu premierę...
Czesiek_PL napisał(a):O faktycznie Falling Skies jest na ten serial liczę. Terra Nova jakoś mnie nie rajcuje chociaż na pewno obejrzę żeby zobaczyć jak to wyszło. Jeśli będzie miał w końcu premierę...
Jako że Falling Skies jest na kablówce, to jest szansa że wytrzyma więcej 1 sezon.
Już są podobno prowadzone rozmowy o drugiej serii. Stacja zapewne czeka na emisję pierwszego odcinka i możliwe że powtórzy się sytuacji z Gry o Tron gdzie od razu został zamówiony drugi sezon.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p