pobierz plik w całości
Co sądzicie o odświeżonym forumTV?. Dodam, że prace nie zostały jeszcze ukończone ale większość jest za nami. Pozostały zmiany kosmetyczne, które nie będą przeszkadzać w funkcjonowaniu forum. Żadne dane nie zostały utracone w tym posty, tematy, prywatne wiadomości! W tej chwili forum funkcjonuje w pełni i sprawnie, swobodnie można już pisać posty i zakładać nowe tematy. Mogą występować drobne błędy wynikłe z architektury silnika o czym prosimy informować . Przepraszamy za niedogodności związane z brakiem forumTV.pl w sieci jednakże zmiany te były potrzebne.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
No tak, więc po raz kolejny zaznaczam że bardziej chodziło nam o funkcjonalność. Niektórych opcji może brakować, ale są to opcje bez których można się obyć. W przyszłości będziemy pracować by poprawić wszystkie niedogodności.
tlen.exe napisał(a):No tak, więc po raz kolejny zaznaczam że bardziej chodziło nam o funkcjonalność. Niektórych opcji może brakować, ale są to opcje bez których można się obyć. W przyszłości będziemy pracować by poprawić wszystkie niedogodności.
Generalnie powiem tak, że jestem zwolennikiem tradycjnego układu graficznego forum tj. avatar i info o użytkowniku po prawej stronie. Może to kwestia gusty ale układ lewostronny razi mnie po oczach. Teraz jest zdecydowanie lepiej. Oby tak dalej (rzekł użytkownik, który na forum nawet miesiąca nie przebywa )
//tlen.exe: Strony Ci się pomieszały, bo tradycyjnie awatar powinien być po lewej stronie tak jak teraz. : )
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Wygląd jak wygląd - może być. Chociaż przyzwyczaiłem się już do avatarów po prawej stronie. Takie małe urozmaicenie w porównaniu do innych for. Teraz brakuje mi szybkiej odpowiedzi. I wciąż nie ma przy przy wyszukiwania postów nazwy serialu z jakiego pochodzi temat.
dla mnie było lepiej wcześniej ale skoro musieliście coś zmieniać, przeżyję.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Chris napisał(a):Ta biel strasznie razi... I tu jest pytanie; czy można sobie zmienić styl? Wchodziłem w profil i póki co nie można..
Zniknęła szybka odpowiedź co jest drugim dużym minusem. Poza tym jest spoko jak dla mnie.
Póki co nie można ale możliwe, że zostanie jakiś udostępniony alternatywny. Warto zasugerować, że jak kogoś razi biel tzn , że ma źle wykalibrowany monitor co w nowych lcd jest na porządku dziennym. Co do szybkiej odpowiedzi to przez jakiś okres jej nie będzie ponieważ chcemy sprawdzić jak to wpłynie na funkcjonalność.
Maniac_ napisał(a):
Czesiek_PL napisał(a):Taka mała propozycja - niech będzie pogrubione "Zobacz nowe posty", a nie "Zobacz swoje posty" bo odruchowo klikam na to drugie.
Dokładnie na to samo się złapałem, jak wszedłem pierwszy raz na forum po aktualizacji.
Właśnie zostało zmienione.
apropo shoutboxa to na pewno wróci w najbliższym czasie.
Wywaliło mi awatar, ale to drobiazg. Ustawiłam jeszcze raz.
Wybrałam to forum między innymi ze względu na ładny wygląd. Przekonały mnie banerki ze zdjęciami z seriali w menu głównym Jestem tu krótko, więc nie będę tęsknić za starym układem, a nowy mi się podoba. Jest bardziej przejrzysty.
Popieram pomysł z wyświetlaniem nazwy serialu przy wyszukiwaniu tematów. Po tytułach odcinków trudno się zorientować.
jak dla mnie forum wygląda teraz mniej przejrzyście, ale co mi tam! Moja ikonka komponuje się idealnie z tym stylem więc niech będzie Zresztą mam nadzieje ,że to tylko kwestia czasu i szybko się przyzwyczaję. Oby wróciło sb i szybka odpowiedź bo bez tego czuję się jak bez palca Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p