pobierz plik w całości
Hugo - prawie zawsze można się pośmiać
Sayid - z początku zagadkowy, ale przez to interesujący
Sawyer - całokształt Charlie - tak jak w przypadku Huga ;]
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
'Brat zamiast Duplo w kołysce miałem winyl, nie pamiętam tej chwili, widziałem ją na zdjęciach, teraz sam nie dowierzam, że już wosk miałem w rękach, mając rok, kilka dni, zero pojęcia o bitach, wyrosłem na jazzie a nie porcjach Bebika...'
Hugo - za bycie najbardziej pozytywną postacią w całym serialu i za zreperowanie samochodu (mój ulubiony odcinek )
Jack - bo mimo wszystko jest porządnym gościem, sporo w nim empatii i nawet kiedy działa tylko we własnym interesie, t oma z tego powodu wyrzuty sumienia.
Ben - za to, że tak fantastycznie manipuluje ludźmi. Oj, jest on zły, bez dwóch zdań, ale w sposób fascynujący
Vincent - według uncyclopedii główny antagonista serii, stojący za wszystkimi katastrofami, które spotkały rozbitków na wyspie
Nie przepadam za to za Kate, która mine szalenie wkurza tym, że nie wie czego chce i w zasadzie wszystkie tragedie jej życia (zarowno przed, jak i na wyspie) spowodowane są właśnie tym, że jest taką totalną sierotą, co zupełnie nie wie czego chce.
Sporo stracil w moich oczach Locke, który w I i II serii wydawał się doskonale wiedzieć czego chce, a na jego stanowczności i pewności siebie można było kuc żelazo, natomiast od III serii stał się bezwładną marionetką i roztrzęsionym i niezrównoważonym neurotykiem.
Hmm to tak Sawyer (za humor), Charlie ( wiadomo dlaczego), Desmond (brother ), Ben (uwielbiam sposób w jaki manipuluje ludźmi i jest to jedna z moich ulubionych postaci ), Sayid (choć w 3 sezonie trochę go mało), Jack (może nie aż tak bardzo, nie lubię momentów, gdy był "prawy" i "ciapowaty" czyli początkowych odcinków ) Ps. Kate nie lubię uhh irytująca postać, tak samo jakoś nie potrafię się do Lock'a przekonać, po prostu nie i tyle
Jack - za to, że zawsze wszystkim pomaga, i za jego Jackface'y. Kate - jedyna kobieta, która nie jest bezradna (teraz w sumie jest Ilana, ale nie od początku) na wyspie. Miles - nie wkurza mnie tak jak Sawyer, a też ma czasem fajne teksty Charlotte - sama nie wiem, jakoś na początku jej nie lubiłam, a kiedy się do niej przekonałam umarła.
Jenny ♥ Nate . Naomi ♥ Liam . Kate ♥ Jack . Olivia ♥ Peter . Blair ♥ Chuck . Charlotte ♥ Dan . Kate ♥ Jack . Pacey ♥ Joey . Kelly ♥ Brandon . Kelly ♥ Dylan . Caroline ♥ Matt . Susan ♥ Peter . Blair ♥ Nate . Abby ♥ Jimmy
Lost ~ Gossip Girl ~ Beverly Hills 90210 ~ Fringe ~ The Good Wife ~ 90210 ~ Harper's Island ~ Melrose Place ~True Blood ~ Flash Forward ~ The Vampire Diaries ~ V ~ Dawson's Creek ~ Gilmore Girls ~ The Tudors ~ One Tree Hill ~ Grey's Anatomy ~ Melrose Place (2009) ~ Glee
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p