pobierz plik w całości
1.Jack
2.Kate
3.Sawyer
4.Sayid
5.Hurley
To po 2sezonach - trzeciego jeszcze nie widziałam
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ulubiony serial: Black Books, VeronicaMars
dodano 16 lut 2007, o 17:47
Teraz to oni wymyślili coś takiego, że się łamię. Od początku uwielbiałam Sawyera, a Jack był dla mnie najgorszą postacią. Taki krystalicznie szlachetny i ogóle ble. Teraz Sawyer zaczyna mięknąc, Jack twardnieje. Paranoja o_O Ale Kate jak nie lubiłam, tak nie lubię w dalszym ciągu. Sayid jest bardzo w porządku, jego lubię. I Desmont! Kocham tego człowieka.
Zawsze cenlem osoby niezalezne i tajemnicze wiec nie trudno zgadnac ze lubie Locka a gdy on przechodzil kryzys wiary to faworyzowalem Eko, ktory jest jeszcze bardziej mistyczny niz John.
W moich anty- ulubiencach wymienie oczywiscie rozlazlego Charliego i Super Jacka
They saw the future ...
they saved the cherleader,
...
IT'S TIME TO SAVE THE WORLD
ja najbardziej lubie Sawyer'a
a dalej to Jin'a,Hurley'a i Charlie'go
a co do Jack'a to kiedyś go lubiłem tak sobie a teraz to zupełnie jakiś taki głupi się zrobił i z tą Juliet siedzi cały czas no i dlatego cieszę się że coraz mniej go pokazuja
To będzie: John Locke (właśnie si uczę na egzamin o jego pierwowzorze Postać Johna mi w tym pomaga) - tajemniczy, realizujący własne cele. Dobrze, że w 3 serii wraca do siebie.
Kate - po prostu ją lubię. To taka miła dziewczyna!
Desmond
Sawyer
A na ostatek... Ben - wiem, inny, powinnam go nie lubieć już za samo to. No, ale zawsze lubiłam takich Makiawelicznych przywódców.
Nie lubię JJacka. Taki jakiś jest "miękki"
najgorszy rządca Jack! nie lubię gościa.
Locke jest fajny ale trochę naciągany.
Sawyer mnie wkurza czasami.
Eco totalny świr nie wiem co mu było z łbem.
Kate ... działa mi na nerwy ... co prawda mniej od Kożuchowskiej ale wkurza mnie:P heh
Jedynie fajny jest Sun i jej mąż Lubię ich...
A i jeszcze Sayid oraz Hugo ;]
Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p