Moją ulubioną postacią jest Hiro, z kolei najbardziej niepodoba mi się Jessica.
Hiro jest postacią wesołą, która mnie rozśmiesza, a jednocześnie jest zaangażowany w to co robi, a Jessica jest jakaś... takaś... niewiem, po prostu jej nie lubie
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez pietras01, łącznie edytowano 1 raz
mi nie pasuje ta co chodzi z tym czarnuchem xD
może napsuć nam krwi w następnych odcinkach zważywszy na jej przeszłość.
A ten czarnuch ma ciekawą zdolność. . . może ją wykorzystać w niecnych celach xD
jestem dopiero po 4 odcinku jak narazie najbardziej lubie Hiro (taki śmieszny gostek razem z tym swoim kolegą), Mohindera (fajny, do tego przystojny przypomina mi Sayida z Lost), i Claire
Też sądzę, że Hiro razem ze swym kompanem, są najlepsi Mają najfajniejsze przygody, a na dodatek Hiro z przyszłości robi wrażenie Na drugim miejscu jest Claire. Podobają mi się sceny w których zaczyna się składać po tym jak zostanie poturbowana i te dźwięki nastawiania kości. Dla mnie bomba Trzecie miejsce przypada dla Mohindera za jego świetny akcent. Jak go słucham to nie mogę powstrzymać się od śmiechu A postacią zbędną w 100 % jest Jessica. Ma dziwny talent (która tak szczerze mówiąc bardziej wygląda na opętanie, niż moc nadprzyrodzoną) i na dodatek gra jakoś sztucznie.
że sztucznie gra to się nie zgodzę, Ali jest bardzo dobrą aktorką i bardzo ją lubię, ale faktycznie nie ma ciekawej postaci i jej historia interesuje mnie najmniej.
Najbardziej lubię Claire (szczególnie ten moment w którym budzi się w trakcie sekcji)
Potem standardowo Hiro (te jego teksty)
A co do Niki to jak ją widze to od razu mi się przypomina Oszukać przeznaczenie co do postaci to myślę że jest całkiem interesująca, a Larter ma największe aktorskie zadanie ze wszystkich (ona nie może wspierać się efektami specjalnymi) więc uważam że to najbardziej skomplikowana postać serialu.
Heroes to na tyle fajny serial, że praktycznie wszystkich tam lubie Nie ma postaci, która wywoływała we mnie chęć wyrzucenia monitora przez okno Claire, Peter, Nathan, Niki/Jessica - chyba głównie oni...
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p